Wie volgt Kate Ryan op in de Eurosong Top 30?

Eurosong.be organiseert andermaal de Eurosong Top 30.

Wie volgt Kate Ryan op in de Eurosong Top 30?

Vlaanderens enige echte Eurosong Top 30 is aan zijn derde editie toe. De vorige twee edities werden aangevoerd door Kate Ryan. Hamvraag is of zij erin slaagt een hattrick te behalen? De stemming op http://www.eurosong.be is geopend en duurt tot 22 maart. Vanaf nu kan je je vijf Eurosongfavorieten aanvinken op een stemformulier. Wie zijn gading niet vindt, krijgt de gelegenheid een wildcard toe te kennen.

Kate Ryan, Liliane Saint-Pierre en Ann Christy vormden de twee vorige jaren het erepodium van Vlaanderens enige echte Eurosong Top 30. Vorig jaar won Kate nipt het pleit van Liliane Saint-Pierre. Hamvraag is of Kate ook dit jaar stand houdt?  Alles ligt in handen van de bezoekers van http://www.eurosong.be. De keuze kan gemaakt worden uit een shortlist van 150 inzendingen. Wie zijn gading niet vindt kan een wildcard geven aan zijn of haar favoriete nummer.

De twee vorige edities hebben aangetoond dat Vlaamse voorrondeliedjes van voor 1970 vrij onbekend zijn. Om meer diversiteit in de Top 30 te krijgen worden daarom vijf plaatsjes voorzien voor de inzendingen van voor 1970 met de meeste stemmen.

Net als de twee voorgaande jaren, zal Vlaanderens enige echte Eurosong Top 30 ook nu weer integraal worden uitgezonden op de Antwerpse stadsradio O-Radio. Op maandag 6 april presenteren Philip Vereyken en Kevin De Vos een drie uur durende uitzending waarin ook een aantal oud-Eurosongdeelnemers zijn verhaal zal doen.

Stemmen kan via deze link: http://www.eurosong.be/eurosongtop30_stemformulier.php

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: