Mannenseks.be van Sensoa op ontdekking

Sensoa heeft Mannenseks.be helemaal vernieuwd.

Persbericht: Mannenseks.be is weer helemaal mee!

Mannenseks.be, de gay site van Sensoa, was na drie jaar toe aan inhoudelijke en vormelijke vernieuwing.

Daarom lanceert Sensoa de site opnieuw op vrijdag 30 januari 2009, met een geactualiseerd design, extra informatie en nieuwe mogelijkheden.

We voegden een forum toe dat mannen toelaat om te discussiëren over seks en relaties. Het forum wordt deskundig gemodereerd door medewerkers van Sensoa. Via Mannenseks.be kan je ook de vier edities van Bend doorbladeren of de filmpjes van The First Gay bekijken.
In de loop van 2009 wordt Mannenseks.be nog interactiever. Een nieuwe promotiecampagne met affiches en stickers met compromitterende standjes, moet mannen de weg wijzen naar de nieuwe site. Later op het jaar volgen nog gelijkaardige condoompochetjes.

Sensoa wou van bij de start Mannenseks.be doen uitgroeien tot hét referentiepunt voor alle actuele informatie over seksuele gezondheid voor homomannen in Vlaanderen. Met gemiddeld 700 bezoekers per dag, een verdubbeling ten opzichte van het aantal bij de lancering, lijkt deze aanpak aan te slaan.
De nieuwe Mannenseks.be bevat vijf rubrieken:

. Risico Gelopen: Hiv en soa komen veel voor onder homomannen. Je laten testen op hiv na een risico en regelmatig testen op soa is dus de boodschap. Deze rubriek geeft alle info over wat te doen na een risicocontact.
. Gezonde Seks: Vijf eenvoudige en gouden regels, meer is er niet nodig om een gezond seksleven op te bouwen.
. Xplore: Een massa info en tips voor het verkennen van je lichaam, relaties, seks en soa/hiv, lees je in deze rubriek. Je kan zoeken in de topics met de navigeerbalken, maar ook met een superhandig sekswoordenboek onderaan elke pagina. Ook in andere delen vind je deze woordenlijst terug.
. Positief: Eén op de twintig Vlaamse homomannen weet dat hij hiv heeft. Als je hiv hebt verandert er heel wat in je leven. Deze rubriek bevat alle info over seksuele gezondheid wanneer je hiv hebt.
. Safe Sex Zone: We zijn allemaal samen verantwoordelijk voor een goede  preventie van hiv en soa bij homomannen. Eigenaars van gay horeca, organisatoren van holebifuiven, webmasters en medewerkers van holebiverenigingen vinden hier hoe ze hun steentje kunnen bijdragen.

Met de vernieuwde Mannenseks.be wil Sensoa homomannen stimuleren om meer zorg te besteden aan hun seksuele gezondheid. Daarnaast wil Sensoa homomannen aanmoedigen om op een correcte manier te handelen na een risicovol sekscontact.

Eén reactie

  1. UGLY!!! Welke webdesigner is dat? Op een hoogst amateuristische manier trends proberen te volgen waardoor het resultaat ieuw is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: