“Al-Qaida rekruteert zelfmoordterroristen via homoseks”

Terreurnetwerk Al-Qaida zou jongens tussen 16 en 19 jaar verkrachten om ze zo te ‘motiveren’ zelfmoordterrorist te worden. De moslimjongens kunnen immers niet leven met de schaamte anaal verkracht te zijn geweest. Dat schrijft HLN.be.

Door verkrachting rekruteert al-Qaida zelfmoordterroristen
De terreurgroep al-Qaida gebruikt onmenselijke methoden om nieuwe zelfmoordenaars te ronselen. Wreedaardige leiders van de moslimextremisten verkrachten jonge mannen. Omdat ze zo beschaamd zijn om als homo afgeschilderd te worden, besluiten ze zich als zelfmoordenaar aan te dienen voor aanslagen van al-Qaida.

Stigma
Sommige moslims zijn blijkbaar bereid te sterven door het diepe sociale stigma en de vrees voor meer homoseks. Het was de voormalige Algerijnse al-Qaida-militant Abu Baçir El Assimi die de nieuwe tactiek onthulde. “Het verkrachten van jonge rekruten – meestal tussen 16 en 19 jaar – was de manier om hem aan te zetten zelfmoordoperaties te ondernemen.”

Lijkschouwing
Drie weken geleden werd in het Algerijnse Tademaït een 22-jarige terrorist gevonden die doodgeschoten werd op een zelfmoordmissie. De lijkschouwing bracht aan het licht dat hij verkracht was. Met stalen van zijn lichaam probeert men nu de verkrachter op te sporen.

Andere man
Twee jaar geleden al ontdekten Amerikaanse militairen in Irak dat vrouwen verkracht werden om hen om te vormen tot zelfmoordenaressen. Een terroristische leider trouwde eerst met de vrouw en liet dan een andere man zijn vrouw verkrachten.

Opgepakt
Ook vrouwen worden ingezet bij de rekrutering van zelfmoordterroristen. Gisteren werd de 51-jarige Samira Jassim opgepakt. Ze noemt zich de ‘Moeder van de Gelovigen’ en bekende haar aandeel in 28 bomaanslagen. Om te rekruteren richtte ze zich uitsluitend op zwakke mensen met grote problemen.

Wanhopig
Experts zien ook een positieve kant aan deze mensonterende rekruteringsmethoden. Deze perverse tactiek zou erop kunnen wijzen dat de kandidaat-zelfmoordenaars van al-Qaida bijna uitgeput zijn en dat de terreurgroep stilaan wanhopig wordt. (hlnsydney/kh)
04/02/09 05u58

3 Reacties

 1. […] “Al-Qaida rekruteert zelfmoordterroristen via homoseks” Terreurnetwerk Al-Qaida zou jongens tussen 16 en 19 jaar verkrachten om ze zo te ‘motiveren’ zelfmoordterrorist te worden. De moslimjongens kunnen immers niet leven met de schaamte anaal verkracht te zijn geweest. Dat schrijft HLN.be. […]

 2. “[….]Wanhopig
  Experts zien ook een positieve kant aan deze mensonterende rekruteringsmethoden. Deze perverse tactiek zou erop kunnen wijzen dat de kandidaat-zelfmoordenaars van al-Qaida bijna uitgeput zijn en dat de terreurgroep stilaan wanhopig wordt. (hlnsydney/kh)
  04/02/09 05u58[…]”

  Ongelooflijk, vinden ze er nog iets positiefs aan ook!

 3. Alhoewel ik HLN als bron poog te mijden
  [ze gebruiken een tabloid stijl, hun bronnen zijn frequent vaag (hlnsydney/kh) of onbekend, ze werden betrapt op manipulatie dmv Photoshop, en vooral, hun lezers forum lijkt vaak bevolkt door een samenraapsel van extremisten en marginalen]
  zou mij deze aanpak niets verbazen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: