Koen Bryon vervangt Carim Bouzian in Café Den Draak (Het Roze Huis)

Vrijwilliger Carim Bouzian verlaat Den Draak en wordt vervangen door Koen Bryon. Bryon zal de werking van Den Draak professionaliseren.  Bouzian startte een jaar geleden als coördinator van het café.

Persbericht: Het Roze Huis professionaliseert Café Den Draak

Na een vernieuwd interieur in november, verandert nu ook de coördinator van Café Den Draak, het bekende holebi-café van Het Roze Huis aan de Antwerpse Draakplaats. Dat wordt Koen Bryon, buurtbewoner van de Zurenborgwijk. Behalve die troef heeft Koen ook veel ervaring in de horeca en was hij zelf lange tijd actief binnen de holebi-beweging.

“Koen Bryon is de juiste man op de juiste plaats,”  zegt voorzitter Sven Pichal van Het Roze Huis. “Met Koen willen we Den Draak professionaliseren. Met zijn inbreng en ervaring kan dit alleen maar een succes worden.”

Koen Bryon heeft zin in deze nieuwe uitdaging. “Ik wil dat Den Draak de plek blijft waar een brede groep van holebi’s, maar ook hun heterovrienden en buurtbewoners zich welkom voelen. En ook het sociale aspect van Den Draak moet onveranderd blijven.”  Zo staat elke donderdag het onthaalteam klaar om mensen met vragen over holebi-zijn op te vangen, blijft het café het informatiepunt met holebi-tijdschriften en een informatiemuur en is het café de perfecte inkom voor alle activiteiten op de eerste en tweede verdieping van het Antwerpse holebi-huis.

Koen volgt Carim Bouzian op, die sinds kort aan de slag ging in het café van de Gentse Vooruit.

Adres: Den Draak, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen, http://www.dendraak.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: