Gratis hepatitis B-vaccin in The Boots

In het kader van Testen op Locatie van het Prins Leopold Instituut voor Tropische Geneeskunde, kan je je op zaterdag 13 juni laten vaccineren tegen hepatitis B. Op tijd voor Antwerp Pride en NaviGAYtion.

Persbericht: Laat je gratis vaccineren testen hepatitis B

Op 13 juni kan je in The Boots in Antwerpen gratis je bloed laten testen op hiv en soa zoals syfilis en hepatitis B en C. ‘Testen op Locatie’, een project van het Helpcenter van het Instituut voor Tropische geneeskunde, is dan op bezoek. Ze nemen je bloed af en een week later krijg je een sms met je testresultaat. De sms-boodschap luidt ofwel dat alles in orde is, ofwel dat je contact moet opnemen met het Helpcenter-ITG omdat er een afwijkend testresultaat is gevonden.

Vorig jaar organiseerde het Helpcenter-ITG ook al een tiental testsessies.  Meer dan honderd homomannen lieten zich testen. Ze waren allemaal opgetogen over de manier van werken. Dit jaar geeft Helpcenter-ITG nog een mooie extra: wie nog niet gevaccineerd is, kan gratis een eerste vaccinatie tegen hepatitis A en B krijgen.

Het medisch team van Helpcenter-ITG is aanwezig in the Boots van 22.30 tot 01 uur.  ‘Testen op Locatie’ zal niet alleen in The Boots passeren maar in de komende maanden ook in verschillende Antwerpse homosauna’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: