Antwerp Pride 2009: Film: The Curiosity Of Chance

Op donderdag 25 juni vertoont Cartoon’s de holebifilm The Curiosity Of Chance. TCOC werd in 2005 verfilmd in Boom en in de Red & Blue. De prent is geprogrammeerd voor 22 uur en je kan er ook de DVD kopen. Het lange wachten wordt eindelijk beloond. TCOC wordt herhaald op zondag om 20 uur.

GayLive
De excentrieke homoseksuele tiener Chance Marquis start zijn nieuw schooljaar in het middelbaar onderwijs van een Europese school. Hij wordt op de sleeptouw genomen door twee vrienden, en beland zo in een nachtclub waar DragQueens en travestie’s de show stelen. Chance stort zich in het bruisende nachtleven van glimmer & glatter…

The Curiosity of Chance werd bijna volledig opgenomen in Antwerpen & Boom. De nachtclub Red & Blue dienden deels als decor voor deze prent. Ook werden Belgische figuranten ingeschakeld om zo de film te vervolledigen.
Nico Degroodt, in het showleven gekend als Pocah én winnares Miss Belgium Travestie 1997 maakte haar debuut in deze komische prent die geregiseerd wordt door Russel P. Marleau. De film “The Curiosity of Chance” is momenteel nog in pre-productie maar wordt in de loop van 2006 op het witte doek verwacht. Het valt echter af te wachten of deze prent van eigen bodem, in onze filmzalen zal verschijnen. Wij houden u alvast op de hoogte.

The Curiosity Of Chance
Van: Russell P. Marleau.
Met: Tad Hilgenbrink, Brett Chukerman, Aldevina Da Silva, Pieter Van Nieuwenhuyze, Chris Mulkey, Maxim Maes, Colleen Cameron, Magali Uytterhaegen, Tony Beck, Danny Calander, Tineke Caels, Joyce Berx, Dirk Calander, Stefan Van Haarlem, Sophie Engel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: