“Antwerp Pride start en eindigt in Het Roze Huis van Antwerpen”

Met de nakende Antwerp Pride maken de deelnemers zich klaar voor een feestweekend. Ook Het Roze Huis.

Persbericht “Antwerp Pride start en eindigt in Het Roze Huis van Antwerpen”

Het Roze Huis-Antwerpen werkt actief mee aan de tweede editie van Antwerp Pride, het vierdaagse holebi-festival in de stad Antwerpen. “Op donderdag vindt de openingsparty plaats in ons Café Den Draak, zaterdag organiseren we een familiedag voor holebi-mama’s en –papa’s, zondag bouwen we de Draakplaats om tot een feestplein en is er ook een literair salon”. Holebi’s en hun vrienden moeten tijdens Antwerp Pride zeker één keer in Het Roze Huis zijn. “Al zijn ze ook elk van de vier dagen welkom,” zegt voorzitter Sven Pichal.

Donderdag 25 juni vanaf 20u organiseren we hét Antwerp Pride-openingsfeest op de Draakplaats.
Tijdens een feestelijke receptie worden de nieuwe naam en logo van de Holebifederatie officieel voorgesteld. Aansluitend op de receptie start een spetterende openluchtfuif die later op de avond in café Den Draak zal worden verdergezet.

Iedereen welkom –Toegang gratis – Inschrijven is niet nodig

Zaterdag 27 juni vind je ons op drie fronten:
v      Er is de Mamoesdag, dé trefdag voor holebi’s met kids, van onze vereniging ’t Kwadraat. Lesbische mama’s en moekes, homo papa’s of vakes, kom met je kroost naar het CC Luchtbal! We bieden je een warm onthaal en de kans om andere holebi-ouders te leren kennen. Er is randanimatie voor alle leeftijden (grime, spingkasteel, strips…) en een babyverzorgingscorner. ’s Avonds is er spaghetti à volonté. Info op http://www.tkwadraat.be inschrijven voor de spaghetti via info@tkwadraat.be .
v      Op Navigaytion, de sensationele Gay party op en aan het water aan het Antwerpse Steenplein, zal Het Roze Huis op verrassende manier haar opwachting maken.
v      Op BorgerRio, het multiculturele straatfestival op de Turnhoutsebaan in Borgerhout, laten we het publiek kennis maken met onze algemene werking en prikkelen we hen met de acties die we in het werkjaar 2009-2010 voor ogen hebben. Je vindt onze stand op de Werldmarkt, ter hoogte van de Zegelstraat.

Zondag 28 juni sluiten we af met onze Summer Housewarming in en rond Het Roze Huis.
v      Feestmarkt op het plein aan de Draakplaats. Je kan genieten van muziek, optredens, kraampjes, reuzengrote gezelschapspelen enz.  We geven een startschot aan de Pipe Life, ons gratis verdeelsysteem van condooms, en laten je proeven van onze actie voor Wereldaidsdag. Onze verenigingen laten je proeven van hun werking en gastronomie.
v      Op zolder kan je terecht voor de tweede editie van De Roze Pen, het literaire salon voor holebi’s en sympathisanten. De vrouwen worden vanaf 15u verwend door auteurs Jet Valk, Anja De Crom, Rianne Witte en Minke Douwesz. Presentatie door Lies Offeciers. Om 17u laten we Coen Peppelenbos, GJ Wielinga, André Sollie en Paul Mennes aan het woord en houdt moderator Sven Pichal de pit erin.

Tijdens het hele weekend kan je in de vergaderzaal op de eerste verdieping op Het Roze Huis de overzichtstentoonstelling van Bob Torfs bewonderen. Hij exposeert er met de tekeningen die hij voor ons maakte. Alle tekeningen zijn te koop voor €20,00. Voor elke verkochte tekening schenkt hij €10,00 aan Het Roze Huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: