Love Everyone verhuist naar La Riva Antwerpen

Na Kokorico en Culture Club in Oost-Vlaanderen verhuist Love Everyone naar Antwerpen. Het feestje van Peter de Rijbel en Tim De Vuyst maakt een doorstart op vrijdag 11 september.

Na een pauze van bijna een jaar zal Love Everyone er weer staan. De swtich van Kokrico naar Culture Club bleek niet succesvol genoeg en het koppel had voldoende werk met Splash en hun day job.

Maar op 11 september is het dan zover: LE is back. In feestzaal La Riva. Geen enorme ruimte en zeker geen discotheek. De wereld stond ondertussen ook niet stil en het publiek heeft tal van andere concepten leren kennen.

Love Everyone

2004-2008 KOKORICO
2008 CULTURE CLUB
2009 27 June PARTYBOAT @ NAVIGAYTION
2009 SEPTEMBER 11, LA RIVA , ANTWERP

Love Everyone is een concept dat na jaren een vaste waarde is geworden in het Gay nachtleven, en dat zal het zeker ook blijven, enkel moeten wij aankondigen dat we volop bezig zijn met een nieuwe wending te geven aan Love Everyone, een wending die Grootser, Spectaculairder en Nooit Gezien zal zijn.

De nieuwe editie van de gerestylde Love Everyone is in volle groei, enkel willen we iedereen nog in volle spanning houden en gaan we nog niet te veel vrij geven omtrent de vernieuwingen.
Wat we wel al meedelen is dat we eventjes geen nieuwe Love Everyone’s zullen organiseren, om in 2009 er weer volop te staan, voor de nieuwe party vibe in België.

Binnenkort meer info !

3 Reacties

  1. […] Maar op 11 september is het dan zover: LE is back. In feestzaal La Riva. Geen enorme ruimte en zeker geen discotheek. De wereld stond ondertussen ook niet stil en het publiek heeft tal van andere concepten leren kennen. (Talk of The Town) […]

  2. […] In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 september maakte Love Everyone een warme start in de Antwerpse zaal LaRiva. Na vele jaren in Kokorico, enkele maanden in Culture Club en bijna een […]

  3. […] Ze verhuisden naar de Culture Club (Gent) en nadien naar La Riva in Antwerpen. Maar dat was geen succes […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: