GAYDAY IV @ NOXX Antwerp op vrijdag 3 juli

Het partyconcept Gayday van Alexander Dresen is terug. Op vrijdag 3 juli voorziet Gayday twee ruimtes in NOXX. Voorverkoop in Fnac.

De line-up voor Gayday #4
STRONG ROOM

Liefhebbers van ibiza-barcelona house komen aan hun trekken in de STRONG room. Voor deze editie hebben we enkele bekende gezichten van de legendarische STRONG parties van Brussel uitgenodigd; Elias (La Demence, Strong, Paris), Massimo Terremoto (Strong) en Angel (Strong, Le Cabaret).
QT ROOM

Dominico, DJ Rebel en Fernando Costantini zorgen voor een mix van feelgood dance music, waar je tot de vroege uurtjes op kunt uitleven.

OVER GAYDAY
Wat starte als een verjaardagsparty van Alexander Dresen, de oprichter van o.a. Gayid (de voorloper van Gaylog) werd één van de meest geliefde gay parties van Vlaanderen.
Succesvol vanaf ‘t begin
Al vanaf de eerste editie had Gayid Birthday Party, zoals de party initieel noemde, al direct 1.109 bezoekers. Omdat iedereen de party kortweg gayday noemde werd de volgende party van Alexander Dresen kortweg gayday genoemd.
Het succes van de gayday parties heeft volgens sommigen vooral maken met met de uitstekende muziek-keuze. Anderen vinden dan weer Noxx de ultieme partyplek voor een gay-event.
Natuurlijk is de link met de community Gayid/Gaylog community ook een belangrijke factor. Een gayday dient als de ultieme manier om gay vrienden vanop Gaylog te ontmoeten in een leuke en vooral veilige plek.
Mensen die normaal nooit naar een gay party komen maken toch een uitzondering voor gayday. Net daarom zie je de veel jonge gays, veel meisjes en zelfs veel hetero’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: