Another Gay Movie

In een tijd waarin tienerkomedies enkel nog op het schap van de lokale videotheek belanden, wist deze opvallende cover onze aandacht te trekken. De film die al een half jaar uit is in de States, heeft zijn weg naar de Europese markt nog niet gevonden. Toch weet de film het genre de nodige reanimatie te geven.

In grote lijnen volgt de film het verhaal van American Pie… vier jongens studeren bijna af en willen voor het schooljaar eindigt “the big Anal” gedaan hebben.

De vrienden ondernemen vele klungelige pogingen om ontmaagd te worden, helaas zonder succes. Je krijgt o.a. een paaldans met achterwerkkussentjes die afgaan en een teveel aan glijmiddel wat resulteert in een gigantische scheet voorgeschoteld.

Doorheen de film vind je ook verschillende verwijzingen binnen de genres. Men brengt onder andere de beroemde taart-neuk-scène van American Pie nog eens in beeld en laten regelmatig de coming-of-age dvd Edge of seventeen rondslingeren.

Over de gehele lijn is Another Gay Movie een ondeugende en brutale film die je anderhalf uur onbeschaamd entertainment bied en alle excessen van het roze leven aanraakt! Nodig wat vrienden uit (liefst niet van het snel gechoqueerde type), zet je verstand op nul en geniet van dit grappenkanon.

Score: 3 op 5

Officiële Site

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: