Britney’s Blackout

Nee, dit is geen artikel over de laatste uitspattingen of overdosis van de popdiva. Integendeel, haar nieuwe plaat heet Blackout en is een klein mirakel. Britney’s entourage en schrijfteam heeft zich duidelijk uit de naad gewerkt. Het resultaat mag er wezen: sexy donkere tunes met opzwepende beats in een elektrojasje. Met Gimme More gaf ze al een sappig voorsmaakje. We vermoeden dat de volgende single, Piece of me, pas echt de aandacht gaat trekken.

I’m miss American dream since I was 17

Met die zin begint Piece Of Me en laat La Spears duidelijk weten wat ze van iedereen denkt. Haar aanklacht steekt in een zalig electrojasje en beloofd ten minste een clubhit te worden. Brit zou geen Brit zijn zonder enkele versiernummers. Radar is daar één van en blijft het sterkst hangen: een echte booty-shaker met een krachtig refrein.

Niet al maneschijn en rozengeur

Vele recensies in de Amerikaanse dagbladen waren uiterst positief en melden zelfs dat er géén slecht nummer op de plaat staat. Nu echt slecht zijn ze niet, maar er staan welk enkele vullers op: Get Naked en Hot As Ice kan je best skippen. Die klinken als herkauwt materiaal. Gelukkig zijn er nog leuke nummers zoals Break The Ice en Perfect Lover.

Britney gaat verder

Het persoonlijkste is zonder twijfel de enige balade Why Should I Be Sad. Ze sluit haar periode met Fed-Ex af en vertelt ons dat het gedaan is met de tristesse, haar geloften zijn in lucht opgelost. Gelukkig klinkt het nummer niet meelijwekkend en is het een waardige afsluiter. Door de controverses heen heeft ze nog een redelijk album afgeleverd: geen nummer-éénhit maar gewoon een solide beluisterbare popplaat.

3 Reacties

  1. laten we hopen dat haar album wat meer om het lijf heeft dan Britney zelf, haha

    meh, flauwe mop 😉

  2. Lol! 😀 Nu jah k zou ook wel knettergek worden als elke scheet van in mij leven gevolgd werd hihi

  3. Gimme more blijft wel goed hangen ja 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: