Desperate Housewives vs. Gooische Vrouwen

De ultieme catfight

Vanaf vrijdag start VTM met een verzameluitzending van de eerste twee seizoenen van Gooische Vrouwen als opwarmer voor het derde seizoen. Helaas heeft men beslist om de Nederlandse stoeipoezen tegen de Amerikaanse uit te spelen. De Gooische starten telkens om 22u10 op VTM en de Desperates vullen het scherm tien minuten later op Canvas.

Concurrentie ten koste van kijker

Nee lieve Vlaamse zenders, als concurrentie ten koste van de kijker gaat is dat geen goed teken. Natuurlijk kan me nu veel geld slaan uit de pay-per-view mogelijkheden van de digitale providers. Je kan natuurlijk je vhs- of dvdrecorder inschakelen, maar zeg nu eerlijk: leuk is toch iets anders. Wij mokken en zullen waarschijnlijk weer een dvdbox bijkopen!

Martin leeft

We zoomen terug in op ’t Gooi nabij Hilversum, waar de Gooische matrassen hun leven verderzetten. Men doet nog heel mysterieus over de nieuwe verhaallijnen, maar we kunnen ja alvast verklappen dat Martin Morero het ongeval overleefd.

Villa Morero verkocht

Onlangs werd overigens Villa Morero openbaar verkocht na de opnames van seizoen drie. Dit doet ons vermoeden dat het koppel Morero tegen het einde van seizoen drie uit elkaar gaat! De sexy advocate Claire leek terug gelukkig met haar nieuwe liefde Ernst… op is dit maar schone schijn?

De zoektocht naar geluk

Huiselijke Willemijn tracht de haar leven te ordenen na haar scheiding van man Evert, het huis en de poen heeft ze al, maar het geluk blijkt nog ver te zoeken. Seksverlsaafde Annick zagen we vorig seizoen de borst neerleggen en afkicken van mannen, dat blijkt natuurlijk moeilijker dan verwacht.

Wil je weten wat onze Nederlandse luxetrutjes allemaal uitspoken, kijk dan vanaf morgen elke vrijdag om 22.10 naar VTM (of neem het op).

4 Reacties

 1. Goh, is er toch nog iets wat ze op de “nederlandse” zenders goed doen (behalve rotzooi uitzenden).
  DHW op dinsdag rond half 9 op Net5 en GV op zondag rond half 9 op RTL4.
  Smullen 🙂
  Kijken bij de buren joh!

 2. Helaas, helaas, driewerf helaas. Wij in België hebben enkel Nederland 1, 2, 3…

 3. … ahum …
  … euh …
  … sorry?

 4. We kunnen dus geen Net5 of RTL4 ontvangen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: