Smaak: Het Magazijn (Hasselt)

Eeeeeindelijk nog eens een dagje verlof! Vorige week woensdag hebben we eens lekker lang uitgeslapen (nu jah, ‘gelegen’ want ’t hellekind van de onderburen ging weer te keer) en zijn we na een ontspannend dagje richting Hasselt getrokken. Al wandelend kwamen we voorbij brasserie Het Magazijn, waar we ons ineens placeerden op het binnenterras.

Uitgebreide kaart

Onze buikjes rammelden al goed dus bestelden we ineens ons avondmaal. Mijn wederhelft koos voor een tagliatelle met spinazie, zalm en dille (11.5 EUR). Ik opteerde voor een lasagna met verse tomaten, kip en mozarella (12 EUR). De kaart was erg uitgebreid met vooral klassieke Frans-Belgische keuken maar ook enkele verassende combinaties. Er is voor elk wat wils in elke prijscategorie.

Superverse ingrediënten

Na toch wel een dik half uur te wachten kwam eindelijk onze bestellingen, beide in royale hoeveelheid: Mijn lasagna kon niet verser, de ingrediënten smaakten dan ook geweldig af. Het mocht misschien wel een beetje pikanter, en de kip een beetje dunner gesneden. Maar nu zijn we aan het mierenneuken, het was af en meer dan voldoende.

Eenvoudig en smaakvol

De ingrediënten in de tagliatelle waren ook dagvers, hij werd dan ook met smaak verorberd! En het werd stil aan tafel, een teken dat het smaakt. De sausen waren niet te zwaar maar smaakvol, het interieur rustgevend een de prijzen goedkoop voor zo’n verse producten. Een aanrader!

Van ons krijgt het een welverdiende 7.5/10

Het Magazijn
Minderbroedersstraat 9
3500 Hasselt

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: