Cocktails at nine (a.k.a. Chez Gertie’s)

Op de Lijnwaadmarkt, niet zo ver van de groenplaats, vinden we onze nieuwe hotspot terug. Het concept omvat de ruime cocktailbar en een klein hotelletje. De bar is opgedeeld in een groot stuk met ronde tafeltjes en comfortabele stoeltjes. Als je door de de grote poorten wandelt kom je in een rustiger deel waar de tafeltjes een meer privé en intiemer karakter uitstralen. Het geheel doet heel neo-barok aan.

De pièce de résistance is de grote zachte lederen zetel voor het haardvuur, een zeer geliefde plaats. De atmosfeer en de muziek is rustig en de bedieng zeer vriendelijk. Zodra ze je gezicht beginnen te herkennen is het op drukke avonden makkelijker om een tafeltje vast te krijgen. Gertie Christoffels kennen kan ook zijn voordeel hebben, het is haar vriend die de zaak uitbaat. BV gespot: Els De Schepper.

De cocktails zijn professioneel bereid en verassend lekker. De ingrediënten zijn goed afgemeten en de kleur-overgangen in ere gehouden. Je kan er zowel klassieke cocktails krijgen als vernieuwende mixen. Naast de uitgebreide cocktailkaart kan er ook terecht voor een pousse-café, er is een uitgebreid assortiment aan likeuren en andere dranken.

De prijs voor een cocktail schommelt rond de € 7 tot € 9, andere alcoholische dranken schommelen rond de € 4.

Cocktails at nine
Lijnwaadmarkt 9
2000 Antwerpen
03/707 10 07
Wo & do van 18u tot 24u
Vr, zat, zon- en feestdagen van 12u tot 24u

8 Reacties

 1. kom er speciaal voor naar antwerpen, lekkere bartender as well!!! cocktails zijn precies heerlijk, al is de bediening soms traag…inherent aan de drukte

 2. […] favorite “take my friends when in town”: Cocktails at 9 onlangs leren kennen dankzij T&J, enneuh: gustas […]

 3. […] Strantwerpen gesloten? Cocktails at nine uit de richting? Ga dan cocktails drinken in de 57 Mogador, op een boogscheut van het Koninklijk […]

 4. Amaaaaaai, gotta love COCKTAILS @ 9!

  Elke vrijdag, na het laatste, lesuur sprinten we met een groepke friends naar de COCKTAILS, zalig plekske om het weekend te beginnen.

 5. Geweldig hé 😉 ik zat er twee weekjes geleden nog op het terras ’s avonds. Heeeerlijk!

 6. Hallo, geweldige tent en onze bruiloft 2 jaar geleden daar gevierd. Komen we herinneringen ophalen, mogen we er niet in omdat we onze dochter van 6 maanden in de wagen mee hadden. Onbegrijpelijk, dus dan naar Appelmans, waar ze ook heerlijke cocktails hebben! Sorry Graham, but this is à big disappointment for is… Regards Maarten en Susanne Holtkamp

 7. Mooi, gezellig, lekker , maar…
  Maar wat geldt voor Japans, Chinees, Arabisch, Turks, Frans.. geldt ook voor Engels..Er zijn taalwetten…In Antwerpen ontvangt men gasten in het Nederlands. Al klinkt Engels misschien meer ‘trendy’. Laat uw gasten de keuze. Als ik mijn vreemdetalenkennis wil oefenen doe ik dat graag elders, Gertie. Anders is het ‘fake’.

 8. Ik ben er gisteren geweest en ik ben op de duur gewoon doorgegaan. Er was geen muziek, geen sfeer en ik heb een half uur zitten wachten op een cocktail. Ik ben dan ook uit frustratie gewoon doorgegaan. Zeker geen aanrader, zeer triestig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: