Splash Party: minder sperma in het water dan verwacht

Het team achter Love Everyone organiseerde in Aqualibi een heuse gay pool party, en dat wilden we niet missen. We hadden onze tickets vroeg besteld, kwamen er aan rond 23.00 uur om al veel volk te zien splashen.

Enkele bevindingen:
– We hoefden geen complexen te hebben. Er was knap volk aanwezig, maar ook veel minder knap volk. Qua leeftijd was het gemengd.
– Bijna iedereen had twee zwembroeken aan. Een verzekering tegen grapjassen wellicht. Ja, ook wij hadden twee exemplaartjes aangetrokken.
– Weg met aussieBum! Iedereen draagt het, het is niet leuk meer…
– Het seksgehalte was lager dan verwacht. We hebben slechts twee pijpbeurtjes betrapt.

Negatieve puntjes:
Bier en cola waren snel op.
– Twee van ons vieren bleken te weinig bandjes voor hun geld te hebben gekregen, maar gaat dat achteraf maar eens bijwijzen.
– Aqualibi is klein! Wat een teleurstelling. Anderzijds: ons groepje van vier is er 2,5 uur gebleven, terwijl je anders maar anderhalf uur de tijd krijgt, omkleden incluis.
– In sommige attracties was er te veel volk. En nichten zijn niet altijd even beleefd en aangenaam voor hun medemens. Gevolg: enkele blauwe plekken en een klein schaafwondje.

Positieve puntjes:
– Prijs van inkom (25 euro) en van drank was OK, vooral omdat je toch weinig drinkt.
Rubberen bandjes als jetons. Slim gezien
– Urenlang waterpret.
– We waren veel minder moe dan bij klassiek uitgaan. Zo’n avond zwembad is immers veel gevarieerder en actiever dan staan shaken en staan in een discotheek.
– Voor de flirters, je ziet meteen welk vlees je in de kuip hebt. Heeft ook een negatief kantje: veel te veel lelijke tattoos gezien. Bah!

Enfin, na twee of drie keer de glijbanen te hebben gegaan, het warme bubbelbad gedeelte te hebben verkend, hadden we het er wel gezien. De Splash Party was fun! Leuk en origineel initiatief.

Benjamin

9 Reacties

 1. Zeer zeker eentje om te herhalen. Volgend jaar hup terug plonsen!

 2. Dat is wel plezant splashy !

  En nu hier een accommodatie zoeken 😀

 3. het lijkt mij ook wel positief dat er niet gerookt mag worden!

  lijkt me wel een tof initiatief.. ook voor lesbo’s?

 4. Ik heb er wel een aantal vrouwen zien rondlopen, maar ik vrees dat ze enkel hetero fag hags waren. 🙂 Maar in principe mag iedereen er binnen denk ik.

 5. @ Sara: Het zou leuk zijn om volgend jaar een in- en outdoorversie ter organiseren in de Tongelreep, da’s wel net over de grens in Nederland. Maar O zo leuk! 😀 (en ze hebben zzaaaaalige kruidenbubbelbaden hihi)

 6. […] Hoewel nu elk zichzelf respecterende fashion queen een exemplaar in de schuif heeft liggen, blijft aussieBum een heerlijk leuk merk om te dragen. Deze zomer lanceerden de Australiërs Flaunt. Maar die was enkel als boxer verkrijgbaar. Nu kan je eindelijk ook de slip kopen. Het werd tijd! […]

 7. […] zijn er nog niet beschikbaar, je kan wel de foto’s van de laatste keer bekijken. En nee: wij staan er niet tussen. Onze stralende persoonlijkheden kom je de volgende keer maar live […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: