96 Reacties

 1. […] Uitvaart Yasmine: reacties aanwezigen, zus Anja Rens, schoonbroer Michel Clavareau en Sarah Bettens Gisteren werd afscheid genomen van Hilde Rens. Zangeres Yasmine ontnam zich op 25 juni het leven. Haar dood laat […] […]

 2. Neen, ik kon er inderdaad niet aanwezig zijn.
  Allé was hij zo hard dan ?

 3. Ik kan er gewoon niet bij ! Zo’n toffe madam ! Waarom toch ! Je straalde maar de laatste keer met zo is er maar één was je de Jasmin (Hilde) niet meer van vroeger. Waarom heb je je niet kunnen optrekken aan je dochtertje; Ze zal je missen ZO

 4. Ik heb geen enkele hatelijke opmerking naar Hilde toe gehoord van haar schoonbroer! Laat die mensen met rust, zij hebben het moeilijk, oordeel niet, zo maak je mensen kapot, vele hebben er precies nog niet uit geleerd, dit verdient Hilde niet, laat haar rusten.

 5. http://www.dagallemaal.be
  Interessant artikel…

 6. Sech, nu doen ze presies of Hilde was schizofreen …

 7. als we vader dupon nu gaan geloven,was ze dat toch é!vandaar ik dit artikel één grote kwakkel vind. marianne on co zoeken nu gewoon een goede reden om haar schuld op iets of iemand anders te kunnen steken. straks ga ze nog mee af komen dat marianne niet anders kon dan met dat lief begingen é en het hilde was die zo wou!dat hilde pressé een trio wou!

 8. Wel, als je die toespraak van die schoonbroer leest… Daar staan toch wel bedenkelijke dingen in. Zoals een Yasmine die zou teruggeblikt hebben op haar carrière (en leven) en daar niets in vond om haar de moed. Als je daar wat dieper op in gaat, is dat in feite nogal grof: alsof Yasmine zelf tot de constatie moest komen dat ze nog niet als mens gegroeid was, dat haar leven tot dan toe eigenlijk nogal leeg was! Hallo! Zo’n mooi en innerlijk rijk mens, of ze nu fragiel was of niet, dat doet er bij deze niet toe! Ik denk dat er als mens maar weinigen zijn die kunnen wedijveren met Yasmine. Ik vraag me toch af of Yasmine niet beter had opgevangen moeten worden in haar laatste weken en dagen.

 9. Zin in vorige post was onaf: ‘(…om haar de moed) te geven om verder te gaan.

 10. En ook Ann Debatselier tapt een beetje uit hetzelfde vaatje: “Masker Yasmine was te zwaar gaan wegen”. Alsof Hilde altijd met een masker had opgelopen, niet echt zichzelf was geweest als Yasmine! Het neigt inderdaad naar een soort diagnose van schizofrenie. Maar als er iemand als echt, als warm en diep overkwam van de Vlaamse artiesten, dan was het wel Yasmine! Soms sta je toch versteld van wat voor “huldes” mensen allemaal brengen! Geef me dan maar die van Leonard Cohen (of ook van Martine Prenen).

  • hilde was net het ongekeken van yasmine.
   YASMINE = EXTRAVERT
   HILDE= INTROVERT

   hilde was steeds op zoek naar diepgang in haar leven. kijk maar naar de teksten van haar muziek. spreken boekdelen!
   het bv wereldtje + het holebi wereld(die moeten zeker ni onder doen!)is vree hard achter de schermen!! dus om zich te zelf te beschermen zagen wij en de meeste van haar collega’s YASMINE . enkele prive was ze hilde.maar ze was zeker niet schizofreen.ze was gewoon super gesloten!maar die masker weeg wel zwaar.eigelijk typische gedrag van gevoels mensen . en dit enkel uit zelfbescherming om niet steeds gekwetst te worden.

   vandaar ook dat marianne’s ontrouw hilde bijna lettelijk in 2 brak!

 11. ik vind dat julllie maar eens moeten stoppen met deze berichten
  kijk naar uw eigen leven i.p.v. te oordelen over anderen

 12. Dat vind ik inderdaad gesproken !! Mijn vader had altijd een spreuk hangen van de grote Manitoe, die zei: “Oordeel niet over een ander voor je 2 weken lang in zijn schoenen gelopen hebt.” Dus geen commentaar over Hilde/Yasmine, Marianne of andere familieleden, of wie dan ook. Denk er maar in stilte het jouwe van en laat de anderen zichzelf zijn.

 13. marianne hoeft niet gespaard te blijven !

 14. tuurlijk niet! marianne is iemand da nie weet wat ze wil. het is den eerste keer nie meer da ze iemand achterlaat en met pak en zak vertrekt. ’t zal ne flierefluiter blijven. intussen weet half vlaanderen toch al wat voor iemand ze is? bij mij zou ze met hare smoel op de muur lopen. maar ja, nog een paar weken geduld lieve mensen,en zij wordt het levende, ervende slachtoffer van yasmine haar daden.
  en ingestort…? schoon feit. zo voelt ze ne keer wat hilde gevoeld heeft!

 15. heeft ze mooi gedaan die erfenis , dat zo een rot mens alles van Hilde moet erven.
  iedereen zou beter zijn ogen opendoen en zien wat voor een beest zij is. Is hilde daarvoor moeten gaan ?

 16. Ik geloof niet zo in het ingestort verhaal , denk dat madam met nieuw lief en ouders ergens in het zuiden zit , tot dat de storm enig sinds is over gewaaid. Eigenlijk is het een zielig hoopje mens.

 17. dat zielig hoopje mens is nu aan het nadenken wat ze allemaal gaat vertellen aan de boekskes als ze terugkomt. met nieuw lief in handbereik, coctail en notaboekske,niet voor haar artikel, maar om de duizenden euro’s bijeen te tellen, want het huis zal ze ook wel verkopen, de verkoop van cd’s,dvd’s,…….levenslang voor haar. ik word er misselijk van. en troost u, nieuw lief, wie ge ook moogt zijn, met al haar extra inkomsten zult ge spijtig genoeg ook de laatste niet zijn. begin al maar in te pakken! salut!

 18. Wat ik hier allemaal lees raakt me diep! Ik kan niet begrijpen dat jullie Marianne zo door het slijk halen! Een relatie die spaak loopt gaat altijd gepaard met pijn en verdriet. Ook voor de persoon die beslist om ermee te stoppen is het nooit makkelijk! De dood van Hilde is een feit, laat haar nu rusten en stop met haar geliefden te omschrijven als “rot mens” en “zielig hoopje mens”! Dit is niet wat Hilde wou volgens mij! Probeer nu gewoon dit verlies te verwerken en laat anderen, die veel dichter bij Hilde stonden dat ook doen! Ik begrijp trouwens helemaal niet wat die fans op de uitvaartdienst deden.Het zou een privé aangelegenheid moeten geweest zijn. Iedereen die een beetje verstand heeft zou op die dag niet naar het schoonselhof geweest zijn! Hilde had nood om Hilde te zijn en niet Yasmine. Zelfs bij haar afscheid is haar dat niet gegund geweest. Spijtig!
  C.

 19. c spreek voor jezelf ok ! Marianne had haar dit niet hoeven aan te doen.
  Marianne zal zeker niet bij dat nieuw lief blijven, ze heeft nu ineens geld genoeg. En dat verhaal van dat instorten dat is echt om plat te liggen van het lachen !! Ze was al laag, maar is nu nog lager gevallen …

  • Lies,
   als ik voor mezelf moet spreken, waarom mag jij dan voor een ander spreken? Ken jij Marianne dan zo goed? Blijkbaar niet want anders zou je zo niet spreken! Iedereen heeft recht op een eigen mening, maar denk toch eerst eens goed na wat je schrijft! De dood van Hilde zou ons moeten geleerd hebben dat we milder voor mekaar moeten zijn. Sommige mensen kunnen het leed niet aan! Dus Lies doe je ogen open en kijk om je heen, misschien ben jij een reddende engel door gewoon te luisteren. Als jeje daar op concentreert ga je veel meer bereiken dan een schuldige te zoeken en die persoon af te breken totdat misschien hetzelfde gebeurt!
   C.

   • c,

    allemaal goed en wel wat je zegt,als het over milder zijn en om je heen kijken komt. daar ben ik 100% mee eens.maar dit zijn nu net de dingen die marianne wel NIET deed als het op hilde aan kwam.tis niet omdat je verlieft wordt op iemand anders dat je je daar moet aan toe geven.zij dacht toen ook niet aan hilde en ella louise!
    dus….. DENK ZELF OOOK MAAR NOG EENS NA!!!!!!!!!!

  • de story doe blijkbaar lekker mee als het laag vallen komt. dat blad schrijft op 2 weken, 2 verschillende verhalen. eerst was die adoptie niet in orde en een week later ineens wel.

 20. Juist, was marianne dan zo goed in het luisteren naar Hilde ?? Ik ben heel erg zeker van niet. En ze moet echt niet de sukkel uithangen in de pers hoor, want dat doet ze in het dagelijkse leven echt niet ! Schamen moet ze zich doen, en heel erg. Marianne die kent geen gevoel en, geen respect, geen luisteren, niks !

 21. @ Lucy,

  en hoe kom jij aan die informatie als ik vragen mag? Is het niet je eigen frustratie die je weerspiegelt op de situatie van Marianne en Hilde?
  Wat valt er na te denken over het feit dat je de mensen niet veroordeelt omdat het privézaken zijn?
  Waarom iemand met de vinger wijzen als je niet het hele verhaal kent?
  Je hebt gelijk, ik had je niet moeten vragen om nog eens goed na te denken. Het is blijkbaar iets wat jij niet kan!

  • kijk op 7 juli schreef story in hun blad
   (verhaal1)
   ” tragische genoegd zag het ernaar uit dat yasmine officieel nooit moeder zou worden van ella louise, aan gezien de adotieprocedure nog niet rond was op het moment dat het koppel hun echtscheiding aankondigde.om te adoperen moet je gehuwd of wettelijk samenwonen.aldus avocate liliane versluys. gezien de onstabiele situatie zou de procureur negatief adviseren.

   ik schrijf nu letterlijk wat de story toen schreef!!!!

   op 14-07- 2009 schreef story dan het volgende
   (verhaal 2)
   De adoptie van Ella-Louise, het dochtertje van Yasmine en Marianne Dupon, was rond sinds januari 2008. Zij hoefde dus niet te vrezen dat ze het kind niet meer zou zien.

   Ella-Louise Dupon-Rens, zo heet het dochtertje van Yasmine en Marianne officieel sinds 11 januari 2008.

   Yasmine kon dus gerust zijn dat ze haar dochtertje nog zou zien na de breuk met Marianne. Zij vond het volgens haar omgeving heel belangrijk dat hun dochtertje een dubbele naam kreeg.

   Aangezien alle procedures volledig waren afgerond voor de breuk met Marianne, kan de piste dat Yasmine gebukt ging onder de adoptieprocedure worden uitgesloten.

   dit zijn geen verzinsels maar feiten!
   welk verhaal is nu de waarheid?kom beide van zelfde blad!!!!!het éne voor marianne als slachtoffer rol de andere als tijdens het slachtoffer rol!
   hou rekening mee dat papa dupon ook al onzin verkocht geeft!

   en wij MOETEN EENS GOED NADENKEN dan!

 22. Ben blij C. dat jij me zo steunt !! Niet oordelen over een ander als je de situatie niet perfect kent !
  En wat Lucy betreft, leer eerst schrijven voor je je mening openbaar verkondigt ! Je teksten staan vol spellingsfouten !
  Sorry, nu geef ik ook een oordeel, maar ik word gewoon ziek van al die kritiek op anderen.

  • Wat zielig mens ben jij !!!!!!!!!!

   Iemand wijzen op zijn schrijf fouten!
   Nog nooit gehoord van Dyslexie? Minstens één op de twintig mensen is dyslectisch.Genieën zoals Leonardo da Vinci, Albert Einstein waren zelfs dyslecticus.Google maar eens even voor je nog eens een nieuwe domme opmerking gaat doen!

   Wetenschappelijk is het bewezen dat dyslectie niks met het IQ te maken heeft. Maar uw reactie wel!

   • bieke
    ik ff wil je dank voor je positieve reactie.maar ik lijd niet aan dyslectie. ik zit niet de hele dag voor mij werk op pc en de schrijftaal ben ik mischien wel wat verleerd.
    maar tis juist dat haar reactie niet echt duid op een niet te hoog IQ!

 23. Trouwens, als heel Vlaanderen weet dat Marianne een flierefluiter is, dan zal Hilde (Yasmine) dat ook wel geweten hebben, hè. En dan zou je ook kunnen redeneren dat het heel dom was van haar om met Marianne een relatie te beginnen. ’t Is maar hoe je het bekijkt. En wie heeft er nu schuld aan die breuk ?
  Dat zullen uiteindelijk alleen Hilde en Marianne geweten hebben. Dus wie zijn wij om ons te bemoeien ??

 24. Elke,

  ik ben ook blij te lezen dat er nog mensen met verstand zijn!
  groetjes,
  C.

 25. Is het dan zo dat je perfect moet kunnen schrijven om de waarheid te kennen ?
  Hilde zag vele mensen graag, of die nu perfect kunnen schrijven of niet !

 26. “Dus wie zijn wij om ons te bemoeien ??”

  >> We bemoeien ons niet, hé, we zijn gewoon ons mening aan het zeggen. Dit is het internet en een forum waar dit kan. Als dit tegen de borst stoot, blijf hier dan weg.

 27. Het was gewoon triest om te zien dat Hilde zo’n foute partner keus heeft gemaakt , sommige mensen kunnen nu eenmaal niet trouw zijn dat is ze niet eens kwalijk te nemen wat je ze kwalijk kan nemen is dat ze een verbintenis aan gaan voor “eeuwig” lijkt mij dat marianne dat op dat moment ook heeft willen geloven. Maar ondanks dat is marianne niet schuldig aan Hilde’s dood, dus Lies laat het los met die boosheid los je niets op.

  • Toch beter dat Lies hier wat ventileert (en ik kan Lies en Lucy en co heel goed begrijpen – ik denk niet dat Marianne dit gewild heeft, maar ze heeft er wél toe bijgedragen), dan dat ze het fysiek uit !!! Dit is het internet, hé, gene preek in de kerk !!!!!

   • Als iedereen die verlaten wordt door zijn partner (terecht of onterecht) zelfmoord pleegt dan schieten er binnenkort niet veel mensen meer over!
    Iemand bedriegen is niet hetzelfde als iemand de dood injagen! Hoe de relatie tussen Hilde en Marianne was daar spreek ik mij niet over uit, aangezien ik beide dames nooit persoonlijk goed gekend heb!

 28. Ja, en als de lucht invalt, zijn alle vogels dood !!

  Ik ken ook geen van beide persoonlijk, maar het is wel heel zeker dat Hilde heel fragiel en heel kwetsbaar was (cf de woorden van haar moeder). Marianne en zij waren 8 jaar samen en niemand is verplicht om in een ongelukkige relatie te blijven, maar iets zegt me dat Marianne het niet al te deftig heeft afgehandeld. Na 8 jaar zou ze wel mogen weten hoe haar vrouw emotioneel is en daar rekening mee houden. Bijvoorbeeld, kon ze niet eerst de relatie verbreken en dan naar buiten komen met haar nieuw lief. Ook nog, het lijkt me niet dat er een deftige regeling was ivm hun dochter (alweer, cf interview met Hilde haar moeder).

  • “iets zegt me…”
   Verklaar…
   Waarom behandelen de ouders van Hilde Marianne wel nog op een deftige manier? Moest het echt zijn zoals hier beweerd wordt dan zou er geen contact meer zijn tussen de families!
   Als de mensen die het dichtst bij Hilde stonden geen wraakgevoelens tov Marianne hebben waarom sommigen van jullie wel?

 29. Hilde had al meer dan 1x een relatiebreuk meegemaakt, maar deze keer was er ook een kind bij betrokken, en het niet deftig afhandelen van bezoekrecht etc. zou iemand over de rand kunnen pushen.

  De familie nog contact met Marianne ?? Niet volgens de moeder van Hilde. Wordt als “te pijnlijk” omschreven. Wat betekent dit? Hoeft geen tekening bijgemaakt te worden, denk ik. Ze zijn waarschijnlijk wel nog beschaafd tegen elkaar indien nodig zoals tijdens de begrafenis, koffietafel, etc. De fam. Rens zal ook wel niet hun kleindochter willen verliezen ….

 30. Het artikel in Het Laatste Nieuws al gelezen??

 31. “Blij te lezen dat er nog mensen zijn met verstand” cf.Elke, C…
  Ik hoop dat na het lezen van het artikel in HLN (01/08) bij héél wat mensen hun verstand zal terugkeren.
  De mama zal wel beter dan wie ook haar eigen dochter gekend hebben… Je hoeft niet tussen de lijntjes te lezen -> KLARE TAAL!

 32. Neem jij nu het laatste neiuws als een serieuze krant?Ben je al vergeten wat voor een soap die krant maakte van die situatie met dat meisje met haar tattoo!Nog niet te spreken van de toestanden Michael Jackson.
  De onzin over de verdwenen neus en co.

  Dit artkel is gewoon een nieuwe zet van Marianne dupon!Die krant wilt gewoon ff de rode loper uitleggen voor haar. Ze moet toch weer op toneel kunnen verschijnen nu haar vakantie voorbij is!Jammer dat Hilde dit zelf niet meer kan doen !Denk je nu echt dat Hilde’s moeder hierbij betrokken is?Tis niet omdat er een foto van die vrouw staat,dat ze daar ook daad werkelijk bij was!

  Mijn god waar gaan we naar toe! En hoe laaaag een mens kan vallen!!!!!!!!!!!!!!

 33. Amaai, als dat de “rode loper” uitrollen is voor Marianne Dupon ,dan zou ik er toch niet willen oplopen moest ik van haar zijn!
  Blijkbaar heb je het tattoo meisje ZELF niet aan het woord gehoord op TV, dat wàs gewoon een soap op zichzelf, als je zo’n onzin uitkraamt, kun je onmogelijk “au sérieux” genomen worden.
  Je noemt HLN geen serieuse krant maar weet wel van A tot Z wat erin staat… geen “betere” alternatieven?

 34. wie marianne gelijk geeft die is in mijn ogen zelf niet beter !!

 35. Dus wat dit weekend in HLN stond ivm Yasmine, is niet waar?

  • Wat er in HLN stond dat weet ik niet, maar al wat je daar leest zou ik zeker niet zomaar aanzien als waarheid! Kijk, wat de waarheid juist is gaan we toch nooit weten. Ik veronderstel dat de reden van Hilde haar dood een samenloop van verschillende redenen is! Het is spijtig dat zoiets moet gebeuren. Ik wil hier alleen maar duidelijk maken dat iemand met de vinger wijzen misschien wel eens ontercht kan zijn! Dat Hilde verdrietig was om de breuk met Marianne staat als een paal boven water maar Marianne met de vinger wijzen vind ik iets te ver gaan!
   Hilde was de media stilaan moe geworden! Ze wou ook liever gewoon Hilde zijn ipv Yasmine. Dat is iets wat haar zelfs tot op haar uitvaart niet is gelukt! Hilde liep volgens mij gebogen onder het bekend zijn.
   En wees maar zeker dat Marianne in een heel diepe put is terechtgekomen. Ik hoop voor allen die Marianne met de vinger wijzen dat ze zelf nooit iemand uit hun onmiddellijke omgeving verliezen op dezelde manier.

 36. Dikke zever, het intervieuw in Het laatste nieuws is de pure waarheid, dat komt van haar eigen ouders en zus !
  Of ga je die mensen in hun verdriet, die ze nooit meer zullen verwerken ook als leugenaars behandelen ?
  Marianne ziet toch niet zoveel meer af he, zoals ze uit gaat eten en al naar feestjes gaat …..

 37. @C : Jij gelooft nog in sinterklaas, zeker?? Marianne niet met de vinger wijzen ?? Ik vind dat de ouders en zussen van Hilde heel veel zelfbeheersing hebben, ’t zou bij mij nie waar zijn. Marianne heeft Hilde over the edge gepusht. Zo simpel is het. Ik geloof niet alles wat in de kranten staat, maar dit was een echt interview met de fam Rens en dat zijn oprechte mensen die niet gaan liegen maar gewoon opkomen voor hun overleden dochter.

  Ik heb die Marianne 1x gezien en wist genoeg….. Dit is het 2de gezin dat ze naar de vaantjes helpt en ze is nog geen 40 …. dat belooft nog voor de toekomst ….. !!!

  • ?? Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat Hilde enkel en alleen om de breuk met Marianne een einde aan haar leven maakt! Er was veel meer aan de hand. Maar aangezien jij blijkbaar veel meer weet dan een ander aanzie jij je eigen verhaal als waarheid en ga je ervanuit dat alleen jij de waarheid kent! Wat het interview betreft: hoe weet jij dat dit wel echt is? Je bent ook een krak in het verdraaien van de feiten. Ik heb respect voor de familie Rens. En ik heb ook nooit beweerd dat ze leugens verspreiden betreffende de dood van Hilde! Dat maak jij er van! Waarom, dat weet ik niet! Als jij door iemand één keer te zien zoveel kan voorspellen, zou je die gave beter gebruiken alvorens er iets rampzaligs gebeurt! Zo zou je vele families enorm veel leed besparen!
   De levensstijl van Marianne is allang gekend, zelfs al voor ze een relatie met Hilde had! Het is niet goed te praten, maar om van haar daarom een moordenaar te maken lijkt mij onterecht!
   @Lies: Het is lang niet zeker dat het interview in HLN waarheid is! Daarmee bedoel ik niet dat de ouders en familie van Hilde liegen maar dat HLN een krak is in dingen schrijven zonder de personen te hebben gesproken! Probeer eerst goed te lezen en te begrijpen wat er staat geschreven alvorens onzinnig te reageren! Dit geldt trouwens ook voor??

 38. @C : maar jij weet de waarheid wel blijkbaar ??!!! Zei je niet op 31 juli dat de familie van Hilde nog contact heeft met Marianne ?? Haar moeder heeft zelf gezegd dat dat té pijnlijk was … o maar wacht, het stond in de krant, dus het zal niet waar geweest zijn. Nog altijd niet door welke verhalen wel en niet kloppen in een krant? De interviews die ze zelf afnemen en waar ze in quoteren met naam en toenaam zijn correct; verhalen die ze zelf overnemen uit andere bronnen zoald het Jackson-gedoe, kunnen ze zelf niet verifiëren en heel vaak onjuist.

  Ik heb nooit gezegd dat Marianne een moordenaar is. Lees er mijn berichten op na – ik heb steeds al gezegd dat Marianne dit ook wel niet zal gewild hebben, maar ze heeft er wel serieus toe bijgedragen.

  En nog iets, je vindt het “spijtig dat zoiets moest gebeuren” ….. Spijtig ??? Spijtig is het als je je trein mist, aan de winkel staat als het juist gesloten is, maar iemand die zelfmoord pleegt ??? Dat is een drama, een tragedie, ongeacht in welke familie het voorkomt !!

  • @??: Wat jij al dan niet als waarheid aanneemt dat maakt voor mij geen bal uit! Je kan maar gebruiken wat je hebt, niet?
   Wat jij ook beweert en wat de kranten ook schrijven, er zal altijd nog contact blijven tussen Marianne en haar familie! Of je daar nu mee kan leven of niet, dat is jouw probleem. Wil je het aanzien als een leugen, dat is je volste recht!
   Ik vind het inderdaad spijtig dat iemand zelfmoord pleegt, ongeacht de reden en ongeacht in welke familie! Voor de familie is het zoals je schrijft een drama. Als ik de trein mis dan is dat niet spijtig, dan neem ik gewoon de volgende! En als de winkel gesloten is kom ik de volgende dag terug! Helaas is dat voor Hilde niet meer mogelijk, dus ja ik vind het heel spijtig dat zoiets heeft moeten gebeuren!

   • @ C

    stop eens met steeds te doen of jij het warm water hebt uit gevonden. de romeinen en de grieken waren je al voor!!!
    en als jij vind dat ik stalk door ff op een facebook profiel te kijken dan stalken al die werkgevers die hun sollicitanten ff na checken op facebook ook!en al die anderen die op elkaars facebook profiel kijken!

 39. amai,het is hier blijkbaar niet stil gebleven tijdens mijn vacantie!!!!!

  wanneer gaan de marianne clan eens begrijpen dat
  die lieve marianne,niet LIEF en BRAAF is of dat papa dupon beweerde!
  kijk;
  ik was 2 weken weg naar zuiden. twas daar goed warm en ben +- 2 kg bij gekomen.alle dagen goed geeten en niet op mijn lijn gelet!
  als je de vacantie foto van facebook bekijkt kan je zien dat marianne +- 65kg weegt nu.

  23/07/2009 doe dupon familie het bericht van haar instorten de media in en dat ze woog nog amper 45kg na de begrafenis,nu net een maand geleden. laat ons nu ff een kleine rekensom maken:
  65 – 45= 20 kg
  dus is ze volgens de facebook foto op een maand tijd 20kg verdikt! en dit terwijls ze in zuiden ergens ligt te bruinen.
  dat betekend dat madam per week 5 kg moet zijn bij gekomen!!!! dat is niet mogelijk.
  hilde woog net voor haar dood +- 47,5 kg. en iedereen kon dat zien dat ze vel over been was verre.hilde was zo fel vermagerd,maar dit op een tijd spanning van een dikke 2 maand!
  marianne doet dit op een daar daaaaaaaaagen!!!!!!!!!!!!!!!!

  die berichten van familie dupon komen ook bij familie rens te recht die vol van verdriet zijn!hoe moet dit over komen bij de familie rens? als het bij mij al zeer bespottelijk over komt!

  misschien vandaar dat familie de rens niet langer wil/kan zwijgen!

  • Lucy,
   ik ben jullie gelul meer dan ziek!
   Ik ben van mening dat iedereen vrij is te denken wat hij of zij wil! Het is ieders volste recht te denken en te verkondigen dat Marianne de volledige of gedeeltelijke schuld is van de zelfmoord van Hilde! Maar verwacht niet dat iedereen akkoord gaat! Je kan je mening ook op een deftige manier neerschrijven! Als je de reacties hier boven leest staan er erge verwijten naar Marianne en haar familie toe! Ik wil je nog 1 keer duidelijk maken dat hoezeer je Marianne ook afschildert als slecht dat dit niets gaat veranderen aan het feit dat Hilde er niet meer is! Je helpt hier echt niemand mee! Ik ken Marianne niet persoonlijk, dus ik weet niet hoe ze is. Ik kende Hilde ook niet persoonlijk. Wat ik wel opgemerkt had is dan Hilde er al geruime tijd heel slecht uitzag! Het was duidelijk dat er iets ernstigs aan de hand was! Toch heeft niemand de ernst kunnen inschatten! Wat Hilde gedaan heeft had niemand verwacht! Ik weet helaas perfect hoe de ouders van Hilde zich nu voelen. Ook zij wijzen niemand met de vinger, omdat het Hilde toch niet terug brengt! Dat ze het niet makkelijk hebben om Marianne te zien lijkt mij meer dan normaal! De enige band die ze met Marianne hebben is hun dochter en kleindochter. Wat die verhalen van Marianne die vermagerd is betreft, daar geloof ik ook helemaal niets van! Laat staan dat ik er mij in verdiep! Het gaat me hier gewoon om het feit dat het einde van een relatie niet de enige reden kan zijn dat Hilde er nu niet meer is!

  • Als moeder van ook 3 dochters en fan van Yasmine,las ik geschokt het verhaal van mama Rens en familie, in HLN,verschrikkelijk je kind zo zien wegkwijnen van verdriet,en ik ben zeker dat dit verhaal,recht uit het hart komt…k begrijp dan echt niet waarom Martine Prenen zo opkomt voor Marianne???ik ga niemand beschuldigen,maar Yasmine was gedumpt voor een ander??en de manier van hoe ze behandeld werd door haar ex???afwijzend! ik probeer geen mening te schrijven,maar stel me daar wel veel vragen bij en verwacht ook de andere kant van het verhaal te mogen lezen in HLN….schrijnend verhaal vd familie Rens.Ik ben gescheiden,Yasmine was dat nog niet,dat maakt dat alles naar haar vrouw en adoptie-dochtertje gaat???dat vind ik onterrecht….dat kindje ok,maar de inmiddels weggelopen ex???die zelf de keuze gemaakt had?dat zou ik schandalig vinden…maar ja…wie ben ik om te veroordelen?…kBen echt benieuwd naar de tegenreactie.
   Familie Rens,veel sterkte!!! en tracht alleen de beste momenten te onthouden van een opgewekte,vrolijke en hele toffe dochter..ik als hetero hield zo van haar spontaniteit,en dé mens in haar.
   Aan Marianne kan ik alleen maar zeggen:Jammer dat het zo gelopen is,maar het was Hilde haar keuze…en jij moet verder voor Ella-Lou..en hoop dat je het geluk nog terugvind..

 40. @Lucy: Zijn het nu de Grieken of de Romeinen die het warm water hebben uitgevonden? Het is één van beiden, aan jou de keuze!

 41. @Bieke, Effectieve “de tijd” en “knack”-LEZERS (ipv HOORDers) zijn “wijs” genoeg om hier te reageren in EIGEN naam… Blijkbaar voel jij je geroepen?

 42. ik geef je groot gelijk Lucy, marianne was in februari al fel vermagerd en ze heeft daar en heel speciale kuur voor gedaan !
  En het dan maar stekene op het verdriet, dat ze trouwens niet geeft , want fuiven kan ze nu toch al goed !
  Verdoms dom mens dat ze is ! ze zal nooit een relatie kunnen behouden, daar is ze niet voor gemaakt , bah !

 43. madamme & meneere,

  just a fairytale gone bad thought…………… ;-(

  MARIANNE
  – heeft reeds eerder partner gehad die zelfmoord heeft gepleegd…..
  – 1 v volgende relaties met marion oprel: heeft ze gedumpt + hun 2 zoontjes ( die trouwens niet meer haar zoontjes zijn, maar wettelijk geadopteerd dr pien savonije) => marion vermijdt alle contact met marianne
  – nu ganse historie met hilde & zeeer spijtige afloop…….

  HILDE
  – relaties met mannen & vrouwen: veel v die mensen waren op haar uitvaart & erg aangedaan dr het voorval……
  – na einde relatie alexandra: poging tot zelfmoord
  – na einde relatie marianne: wel degelijk gelukte zelfmoord…..

  ziet iemand patronen vr beide dames of ben ik nu gewoon totaal gek aan het worden…… ?

  • Dit geeft een nieuwe kijk op de zaak!

   • Oh ja welke dan. Wat ik mij trouwens al lezend af vroeg of jij die nieuwe lief bent van marianne want jij verdedigd haar wel heel erg fel je doet in dat opzicht niet onder voor lucy. Zij het dat jullie je in 2 uiterste bevinden. Of is er een andere reden dat je haar zo fel verdedigd? Heb namelijk niet het gevoel dat Marianne verdedigd moet worden. ze lijkt mij vroews genoeg gezien haar staat van dienst

  • Je bent gek aan het worden, maar goed dat je het zelf inziet.

 44. waar ik voor veesde is intussen al waarheid!ik heb het hier ooit zelf eens geschreven.

  de ouders van hilde mogen ella louise niet meer zien!!!!!!!!!!!

  • Gelezen in één of ander artikel! En je gelooft het? Geloof je dan ook dat ze schrijven dat de ouders van Hilde Ella Louise graag zouden meegenomen hebben naar een feestje????? Geloof je dit nu echt ??? Komaan zeg!

   • Lees misschien ook es iets, dan zal je niet alles moeten betwisten. Als het een interview was (hetgeen hier het geval is), ja, dan geloof ik het. Is dat nu zo moeilijk te geloven dat die ouders ergens in de familie moesten naartoe gaan en graag Ella hadden meegenomen? Het was misschien het verjaardagsfeestje van één van de kleine mannen van haar zus ofzo.

 45. @Mo: Ik verdedig niemand. Zoals je zelf vermeldt heeft Marianne niemand nodig om haar te verdedigen! Ik kan er alleen niet tegen dat er bepaalde mensen hun mening willen opdringen aan anderen! Spijtig genoeg maakt de media misbruik van het verdriet en de miserie van anderen! Laat gewoon de families in alle rust hun verdriet verwerken. Ik lees hier zware verwijten hoofdzakelijk gericht aan Marianne! Ik kan begrijpen dat sommige mensen hun eigen mening hebben over alles wat er is gebeurd, maar ik vind het tegelijkertijd ook zeer raar dat de familie van Hilde zoveel vragen heeft terwijl hier alles al uitgeklaard is! De ware reden zullen wij nooit kennen.

 46. ik ben dus echt gek aant het worden, veronderstel ik dan maar…..;-)
  enfin bottom line hier is denk ik volgens mij het feit dat 2 eenzame, dolende, instabiele zielen (H&M) elkaar gevonden hadden op een bepaald moment in hun leven & dat zij toen dachten: this is it ! ( aangezien zij overduidelijk een bepaalde ying-yang aantrekking op elkaar uitoefenden) & spijtig genoeg is dit alles id soep gedraaid dr te grote ego’s + narcistische gedragingen etc……(aka het leven zelf) : dus volgens mij treft NIEMAND hier 100% schuld of onschuld, het spijtige is gewoon dat er teveel casualties of war zijn: zijnde in 1ste plaats hilde & iedereen die haar ooit graag zag + nog ziet & nu radeloos achterblijft met de vraag: what if………& dus zijn hier duidelijk geen winnaars of verliezers in het spel me dunkt……..
  de waarheid bestaat nl uit zoveel verschillende laagjes die wij nooit allemaal kunnen ontrafelen, dus beste is om zelf te proberen zo goed mogelijk met het leven om te gaan, nie blindelings te oordelen ( ook al is dit verdomd moeilijk, want mijn haren rijzen ten berge vd ganse historie), maar beide (H&M) verdienen onze compassie op de 1 of de andere manier….dus guys & dolls: go with the flow & doe zelf een ander niet aan, wat je zelf niet graag hebt he!!
  hallelujah praise the lord & vergeet nu gewoon al het vorige, want ik kan ook gewoon verkeerd zijn ipv gek he 😉 greetz + hv a nice weekend fr all !

 47. “relaties met mannen & vrouwen: veel v die mensen waren op haar uitvaart & erg aangedaan dr het voorval……”

  Ken jij de betekenis van veel? Yasmine’s jeugdliefde was een jongen en vanaf haar 20ste heeft ze vrouwen gehad : één van 4 jaar (onbekend), nog één van 4 jaar (Alexandra Potvin), een losse scharrel voor een paar maand en dan Marianne !!! Is dat VEEL? Je doet haar af alsof ze én een mannen- en vrouwenverslindster was?!!

  Ik kan niet reageren op wat je over Marianne haar verleden partners hebt, want die ken ik niet.

  • Wat maakt het uit hoeveel partners ze had? En of dat nu mannen of vrouwen waren, dat is was haar persoonlijke keuze! Na haar 20ste had ze volgens mij wel nog een relatie met een man!

 48. quote/unquote mezelf:
  ” vergeet nu gewoon al het vorige, want ik kan ook gewoon VERKEERD zijn ipv gek he”
  dus bij deze: ik heb zeker niet het licht uitgevonden ( ook nooit geprobeerd 😉 of beweerd btw )
  & het ging mij dus zeker niet om de hoeveelheid ex-partners, maar wel over de emoties/gevoelens die zij tentoonspreiden ivm hilde’s overlijden => dus ik had maybe beter iets meer nuancering gebruikt, maar had niet gedacht dat iemand hier zou over struikelen (was id verste verte niet mijn bedoeling iemand tegen de schenen te schoppen).
  maar denk gewoon eens na over volgende hypothetische stelling: hoeveel ex-partners v marianne denk je dat er zo aangedaan zouden zijn op marianne’s eigen uitvaart ooit of gewoon al zouden opdagen ?
  => en vr de goeie orde: laten we nu het gewoon ff ih midden laten of het overlijden op natuurlijke manier zou zijn of zelfdoding……..gewoon ff een rhetorische brain teaser……….

 49. Niet veel hè de meeste blijven ver uit haar buurt

 50. @Mo: het was een retorische vraag!

 51. Zoals ik het zie en ik ben geen betrokken partij:
  Marianne had eerder een gezin dat ze heeft verlaten op een niet zo nette manier. Ik geloof haar ex Marion daarin want ze heeft zeker niet de reputatie een roddelaarster/leugenaarster te zijn.
  Yasmine had eerder een langdurige relatie met Alexandra die ook misgelopen is. Alhoewel Yasmine beestig afzag is dat blijkbaar wel allemaal netjes verlopen en de fam Rens spreekt nog altijd met veel liefde over Alexandra.
  De fam Rens stak aanvankelijk een verzoenende hand uit naar Marianne wat niet makkelijk moet zijn geweest.
  De fam Dupon maakte hiervan gretig misbruik. Vader Dupon verdraaide de woorden van schoonbroer Michel om zijn dochter wit te wassen, greep het gewichtsverlies van Marianne aan om te benadrukken hoeveel verdriet ze had en had het over een vlucht naar het buitenland om tot rust te komen.
  Ik ben niet achterlijk en als ik zie dat Marianne vroeger een stevige brok was weet ik dat ze niet ineens 30 kilo vermagerd kan zijn op een paar weken tijd. Intimi weten dat zij al veel langer obsessief aan het dieëten was.
  Het is dus ook schaamteloos om dat gewichtsverlies aan te grijpen om het slachtoffer te spelen.
  Die vlucht naar het buitenland met haar ouders? Zonder één woord van medeleven met haar nieuw lief naar Kenia (dat weet ik van een bevriend stewardess)
  De fam Rens mag hun kleindochtertje niet meer zien, dat is ondertussen door allerlei betrokkenen bevestigd.
  Dit zijn de feiten en die geven mij van de fam Rens in ieder geval een veel betere indruk dan die van de familie Dupon.
  Is Marianne daarom schuldig aan Yasmines dood? Uiteraard niet maar ze doet de fam Rens wel onrecht aan door haar gedrag.
  Ik hoef haar daarom niet persoonlijk te kennen, ik ken de Paus of Obama ook niet persoonlijk en daar heb ik ook een mening over.

  • EINDELIJK !

   een nuchtere inzicht via de feiten!
   het was niks voor niks dat er mensen zo kwaad reageerde op M.ik zelf heb dikwijl zakens in de cdl gezien die niet deugde.maarja de gewone mens moet schoon zwijgen. sinds de familie rens sprak zwijgen de betweters!!!!!op C. na!

   • Ik ben helemaal geen betweter hoor! Iedereen mag van mij zijn mening hebben, maar sommigen deelden hun mening op een zeer onbeleefde manier, meestal gebaseerd op verhalen uit roddelblaadjes en laagaangeschreven kranten! Marianne is volgens mij niet schuldig aan de dood van Hilde en blijkbaar volgens Nadia ook niet.
    Lucy, ik vraag me nu nog steeds af wie het warm water heeft uitgevonden, de Grieken of de Romeinen!;o)

  • Volledig mee eens.

 52. @C, wil je alsjeblief niet in mijn naam spreken?
  Ik wil niet betrokken worden in het welles-nietes spelletje dat jullie aan het uitvechten zijn en ik ga mij al helemaal niet bezighouden met andermans fouten te tellen…
  Ik heb mijn mening gegeven omdat ik moeite heb met onrechtvaardigheid en dat is wel degelijk wat er momenteel gaande is.
  Afgaande op de feiten (roddels niet meegeteld) heb ik mij een mening gevormd, net zoals ik dat doe over allerlei andere zaken.
  Het gedrag van Marianne vind ik hoogst bedenkelijk en als zij mijn dochter moest zijn zou ik daar net hetzelfde over denken, dus vader en moeder Dupon: er is nog werk aan de winkel.
  Het verdriet van Yasmines ouders is onmenselijk en Marianne zou net nu alles moeten doen om hen te sparen en troost te bieden. Dat ze het zelf moeilijk heeft daar twijfel ik niet aan maar wees eerlijk, het verlies van een ex-partner (die je 9 jaar kent) is nog wel even iets anders dan het verlies van een kind dat je 37 jaar geleden op de wereld hebt gezet en hebt grootgebracht.
  Ook al haatte ik mijn schoonfamilie als de pest, ik zou hen nooit zo behandelen. Als er iemand emotioneel geterroriseerd wordt zijn het de ouders van Yasmine en niet Marianne die door een simpel woord van medeleven en verzoening zelf een einde kan maken aan de negatieve manier waarop zij wordt bekeken.
  Yasmine komt er niet mee terug maar Marianne: probeer toch respect op te brengen voor het verdriet van de fam Rens en maak het niet pijnlijker dan het al is.

  PS @in vino veritass: Het gebeurt vaak dat kwetsbare mensen op een harde partner vallen en andersom. Dat kan heel goed gaan…… zolang de dominante partij geen misbruik maakt van de kwetsbaarheid van de ander.

  • @nadia: ik spreek helemaal niet in naam van jou! Ik verwees alleen naar: “Is Marianne daarom schuldig aan Yasmines dood? Uiteraard niet maar ze doet de fam Rens wel onrecht aan door haar gedrag.” Dat zijn je eigen woorden!
   Wat je voor de rest van Marianne denkt en schrijft is je volste recht!

   • Je hebt gelijk, mijn reactie was een beetje voorbarig.
    Iets genuanceerder gesteld: Marianne is uiteraard niet schuldig aan Yasmines dood maar heeft er door haar gedrag wel onrechtstreeks toe bijgedragen.

 53. @ nadia: dank je nadia vr toevoeging, kan dit alleen maar bijtreden, maar volgens mij dient een relatie steeds gebaseerd te zijn op wederzijds respect & op “hetzelfde” niveau staan (in elk geval toch op liefdesgebied), waarmee ik bedoel dat het inderdaad vaak goed kan gaan tss dominante & minder dominante tot zelfs slaafse types toe, maar hoeveel keer meer heb ik het niet fout zien gaan in mijn eigen omgeving ( en ga ondertss toch ook al een tijdje mee int wereldje 😉 ) dan wel happy end hebben….en h&m is volgens mij spijtig genoeg daarvan een goed vb ……
  en zoals je zelf ook aanhaalde: M heeft daar volgens mij zeker ook toe bij gedragen als je haar track record zo bekijkt & de manier waarop ze nu met mensen hun gevoelens omgaat + dat van haar eigen kind (beneden alle peil) & ook vind ik dat de fotokes die je van haar kan terugvinden op CDL toch ook wel boekdelen spreken nietwaar……(periode 04-06/2009: periode rond break up + net voor heengaan hilde)
  enfin: what’s on a woman’s mind he zou de siggy zeggen……bij deze wens ik iedereen nog een prettige nachtrust toe & veel schaapkes telle opt roze wolkje he 🙂

 54. thank you for this information. I hope u ll go on helping us to learn this kind of important issues Eğlence ve hüznün bir arada yaşandığı bir dünya.!!!

 55. hey, DIETER, ivm met je reactie over gunther van den cruyce, kan k je daar even over spreken, heb iets gelijkaardigs meegemaakt, groeten

  • Hoi Kenzo,

   De gayscene is toch wel echt een merde zeker, amai, jij ook al? Zeker kan je mij daar over spreken, alleen weet ik niet zo goed langs welke weg. Daarom heb ik speciaal hiervoor een mailadres aangemaakt: pramo@live.be. Stuur je mij een bericht?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: