World Outgames Antwerpen krijgen uitstel van betaling

World Outgames Antwerp 2013 vzw, de organisator van de World Outgames 2013 in Antwerpen, heeft uitstel van betaling gekregen. Dat vertelt co-projectmanager Jan de Wieuw aan GayBelgium. WOGA zal het dossier voorleggen aan de Vlaamse regering eens die gevormd is.

Antwerpen had tot 1 juli om 150.000 euro voorschot te betalen. Maar steunende overheden subsidiëren geen project zo vroeg op voorhand. De stad Antwerpen beloofde ook enkel logistieke steun. De provincie bekijkt de zaak.

World OutGames Antwerpen nog niet van de baan

“De termijn is alvast verlengd. Het is niet omdat we die deadline niet hebben gehaald, dat de OutGames niet in Antwerpen kunnen doorgaan.”

Het financiële plaatje blijft echter moeilijk. De Provincie Antwerpen heeft steun toegezegd en met de Stad Antwerpen – die enkel logistieke steun wil verlenen – lopen volgens De Wieuw opnieuw gesprekken.

“Alles is nog mogelijk”, benadrukt De Wieuw. Hij geeft wel toe dat “de financiële situatie op dit moment te risicovol is om van start te gaan”.

5 Reacties

  1. Dit is er al een beetje verschil dan was gezegd op het Antwerp Pride press conference van een paar weken geleden.

  2. […] minister van Toerisme Geert Bourgeois (N-VA) krijgt vzw World Outgames Antwerpen 2013 200.000 euro subsidies. Dat geldt dienst voor werkings-, personeels- en promotiekosten te dekken. Dat meldt Antwerpen […]

  3. […] (Gelijke Kansen, sp.a) maken geld vrij. Zij brengen 150.000 euro in. In totaal dus 500.000 euro subsidies voor deze vierjaarlijkse […]

  4. […] kan de centen best gebruiken en riep eerder al om financiële […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: