Waar kan je in België aussieBum kopen? In Antwerpen!

aussieBum

We krijgen wel eens de vraag waar in België je aussieBum-ondergoed kan kopen. Het merk is dan ook populair bij homo’s en metroseksuelen. Hallo aussieBum? Vertegenwoordiger Stephen Rivera geeft ons twee adressen in Antwerpen. Tijd om een kijkje te nemen.

Towers’ Men

Towers’ Men bevindt zich in de galerij onder Antwerp Tower aan de De Keyserlei. De winkel beschikt over een ruim aanbod: slips, boxers, zwemgerief en accessoires. Helaas wel aan de dure kant: 29,95 euro voor een slip, 35,50 voor een boxer, 49,95 voor een zwemslip en 69,95 voor een zwemboxer. Emporio Armani is er zelfs goedkoper.

CHIO

Ondergoedwinkels horen blijkbaar in galerijen. In de Nieuwe Gaanderij aan de Huidevetterstraat vind je CHIO. Dit klein winkeltje met een levensgevaarlijke trap verkoopt de onderboeken aan een lagere prijs: een slip heb je voor 25,95 euro. Maar voor een boardie zwembroek tel je zo’n 49 euro neer. Wat veel voor een short zonder binnenslip! En we vonden geen Property of Belgium.

Koop maar online

Moraal van het verhaal? Hoewel je dus best wel aussieBum in Belgische winkels vind, blijft het voordeliger om online te bestellen. Bij ondergoed heb je snel een prijsverschil van 10 euro, zwembroeken kosten online tot tweederde minder dan in de bezochte winkels. De keuze lijkt snel gemaakt.

Als je via het internet in Australië bestelt, moet je wel rekening houden met port- en douanekosten. Maar dat weegt niet op tegen de winkelprijzen, zeker als je verschillende stuks in een keer koopt. Spreek met wat vrienden af om één groot order te plaatsen.

Splits je bestelling

Wanneer je veel kledingstukken bestel, splits je je order best tot loten van 8, meldt aussieBum. “Wij willen je er op wijzen dat het plaatsen van een order van minder dan 8 items wordt aanbevolen om extra kosten, opgelegd door de Douane, te voorkomen. Wij hebben nu het initiatief genomen om de hele bestellingen op te splitsen in 2 delen. Vergeet dit niet zelf te vragen bij je volgende bestelling. Als je dit niet doet, gaan wij er van uit dat je het risico van extra Douane-kosten en eventuele vertraging hierdoor aan gaat.”

“Nu ook Property of Belgium” (update 22.06.2007)

We ontvingen een reactie van de eigenaars van CHIO. Ze vinden onze opmerking over de ‘levensgevaarlijke trap’ jammer. Nu ja, écht levensgevaarlijk is die natuurlijk niet, maar het is geen gemakkelijke trap. Hoe dan ook, de aussieBums staan nu beneden, en hoef je niet meer naar boven. Ook volgt CHIO steeds meer de collectie op, en heeft de winkel nu Property of Belgium-broekjes in voorraad.

Towers’ Men
Antwerp Tower
De Keyserlei 3
2018 Antwerpen

CHIO
De Nieuwe Gaanderij
Huidevetterstraat 38/50
2018 Antwerpen

15 Reacties

 1. U bent vrij te kopen waar U wil. Maar U moet eens rekenen dat een winkel ook invoertaxen, douane, etc moet betalen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt deze prijzen te hanteren. Onze bestellingen kunnen niet opgesplitst worden dus wij betalen de volle pot voor douanekosten. Denk als klant eens na voor je alles klakkeloos op internet besteld. De service en klantenkaart dat je bij ons in de winkel krijgt vind je daar niet.
  En voor diegene die toch op internet willen bestellen: wees niet zo hypocriet om eerst bij ons te komen passen en daarna online te bestellen.

 2. […] merken, en maakten de geboorte van bv. 2xist mogelijk. Meer recent teert het succes van bv. aussieBum, Ginch Gonch of Andrew Christian op de toen ingeslagen […]

 3. […] Flapkat Underwear Op zoek naar iets anders dan aussieBum of Ginch Gonch? Maar wil je toch in de speelse stijl van die twee merken blijven? Overweeg dan […]

 4. […] jaar waard. En dat is dankzij frisse merken als American Apparel, Ginch Gonch, Andrew Christian, aussieBum of […]

 5. Towers’Men is verhuisd sinds februari 2008.
  Ons nieuw adres is: Quellinstraat 17, 2018 Antwerpen. (zijstraat De Keyserlei)

 6. towers men Open van ma t/m zat: 10.00 u t/m 18.00 u

 7. […] tanga’s en strings kosten slechts een beetje meer dan de online prijzen. Al moet je met online shoppen vaak rekening houden met verzend- en […]

 8. Als we online wat bestellen bij aussieBum en het laten verzenden naar Nederland wat zijn dan de port- en douanekosten?

  Bedankt alvast voor het antwoord!

  groet,
  Jacco

 9. online kopen is niet voordeliger in Belgie omdat hier ook nog zeer hoge accijnzen kosten bijkomen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: