VUB en Sensoa onderzoeken ‘onprettige homoseksuele ervaringen’

De Vrije Universiteit Brussel en Sensoa vragen homo- en bimannen tussen de 17 en 35 jaar om een anonieme enquête over ongewenste (homo)seksuele handelingen in te vullen.

Persbericht: Onprettige homoseksuele ervaringen

In de voorbije jaren werd vrij veel onderzoek verricht naar ongewenste seksuele ervaringen. Dat onderzoek gebeurde vooral bij (jonge) vrouwen en handelde hoofdzakelijk over heteroseksuele relaties. Sensoa en de Vrije Universiteit Brussel willen graag weten in welke mate jonge homo- en biseksuele mannen te maken krijgen met ongewenste seksuele ervaringen.

Hiermee worden onprettige ervaringen bedoeld waarbij de ene partner over de grenzen gaat van de andere partner. Onderzoekster Kim Van Walle van de V.U.B. stelde een vragenlijst op voor een verkennend onderzoek. Hiermee zou Sensoa een beeld moeten krijgen over de mate waarin onprettige seksuele ervaringen voorkomen onder homomannen, en in welke omstandigheden. Daarmee kunnen ze inschatten of er initiatieven nodig zijn voor een betere preventie van deze onprettige ervaringen.

Ben je homo of bi en tussen 17 en 35 jaar? Dan is deze vragenlijst iets voor jou. Het invullen ervan neemt een tiental minuten in beslag. Je klikt het bolletje aan bij het antwoord dat bij jou past. Meestal is er slechts één antwoord mogelijk per vraag. Je antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

De link naar de enquête: http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=39435

Eén reactie

  1. Ben je homo of bi en tussen 17 en 35 jaar? Dan is deze vragenlijst iets voor jou. Het invullen ervan neemt een tiental minuten in beslag. Je klikt het bolletje aan bij het antwoord dat bij jou past. Meestal is er slechts één antwoord mogelijk per vraag. Je antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: