Hairspray, als je haar maar goed zit!

Haal je bus Elnett boven want Hairspray is terug! De film over het dikke meisje dat de show wil stelen en de rassenstrijd in de Amerikaanse jaren 60 kreeg een facelift. Met klinkende namen als John Travolta (als moeder), Michelle Pfeifer (als dominatrix) en Queen Latifah (als de presentatrice van Negro day) waren de verwachtingen hoog.

Overdonderend en meeslepend

Akkoord, een musicalfilm is steeds moeilijke kost. Maar met Hairspray is het toch een schot in de roos, we wiegden mee, zongen mee en hadden moeite om niet recht te staan en mee te shaken! De film zuigt je echt in een lekker old fashioned sfeertje met over the top kapsels en liters haarlak

Hoewel de film luchtig word gepresenteerd zijn de onderwerpen dit niet. De film gaf het publiek een unieke weergave van de problemen die zich in de jaren 60 voordeden. De rassenscheiding wordt er op een luchtige, maar niet verbloemde manier geportreteerd.

Goede acteerprestaties, gouden stemmen

De acteerprestaties van de meeste acteurs waren echt heel goed, Michelle Pfeifer verbaast ons dan nogs eens met haar toch wel grote zangstem! John Travolta kon niet zo goed meer zingen als vroeger maar maakte dat goed met zijn grappige acteerwerk! Kortom een film om te zien, al da niet voor het nieuwste Disneysnoepje Zac Efron.

8/10

5 Reacties

  1. http://www.hairspraymovie.com/
    Leuke website, als de film hetzelfde niveau haalt zit haar haar wel goed.

    Mijn haar zit nog niet goed, moet haar nog vinden. 😕
    Of “haar” dimensioneel bekeken goed zit… dat laat ik dan geheel aan haar zelf over.

  2. zolang het maar gene coupe Fabiola is 😉

  3. Goh… haar… ‘k wou dat ik dat nog had!

  4. http://www.virtueelkapsel.com/virtual_hairstyles.asp
    Hier kan men coupe Fabiola of geen haar uittesten 😯

    🙂

  5. […] jaar Hair, verjaardag in Antwerpen De film Hairspray is nog maar enkele weken in de bioscoop en de volgende ‘harige’ productie stormt er al […]

Plaats een reactie