Ella-Louise Dupon-Rens was al officieel geadopteerd door Hilde Rens / Yasmine

Ella-Louise was sinds 11 januari officieel geadopteerd door Hilde Rens, meldt Story. Ze heet sindsdien officieel Ella-Louise Dupon-Rens. Het meisje is de biologische dochter van Marianne Dupon. Yasmine overleed op 25 juni.

Yasmine was officieel meemama van Ella-Louise, blog van Story, 14.07.2009

De adoptie van Ella-Louise, het dochtertje van Yasmine en Marianne Dupon, was rond sinds januari 2008. Zij hoefde dus niet te vrezen dat ze het kind niet meer zou zien.

Ella-Louise Dupon-Rens, zo heet het dochtertje van Yasmine en Marianne officieel sinds 11 januari 2008.

Yasmine kon dus gerust zijn dat ze haar dochtertje nog zou zien na de breuk met Marianne. Zij vond het volgens haar omgeving heel belangrijk dat hun dochtertje een dubbele naam kreeg.

Aangezien alle procedures volledig waren afgerond voor de breuk met Marianne, kan de piste dat Yasmine gebukt ging onder de adoptieprocedure worden uitgesloten.

22 Reacties

 1. Homo-adoptie 🙄
  Wil m’n (commercieel)-adoptie meer en meer inburgeren?
  Michael Jackson ( the king of pop ) is dead!

  holebi-ouderschap
  Hoe vul ik de aangifte van mijn personenbelasting in en wanneer …
  Hoe uw aangifte in de personenbelasting 2009 (inkomsten 2008) invullen en indienen · Tax-on-web: online indienen van uw aangifte van de personenbelasting …

 2. een kind kan toch bij een volle adoptie geen twee namen dragen ?

 3. Waar staat dat het om een “volle adoptie” ging? Bij een “gewone adoptie” is een dubbele familienaam mogelijk en dat is waarschijnlijk wat ze gedaan hebben.

 4. Vreemd dat ze daar precies in het begin van de berichtgeving na haar zelfmoord, daar niets over wisten/zeiden…

 5. oeie,story toch wat ne kader sla je nu!

  ik citeer nu lettelijk wat story zelf schreef in hun blad van 7 juni 2009 dit was een gesprek met hilde’s moeder ainta rens.hilde zou de volgende zin hebben gezegd tegen haar moeder.

  ”mijn hart doet zo een pijn,mama.wanneer ga dit toch stoppen?ik ben zo bang dat ik ella(de 2-jarige dochter van yasmine en marianne,red.)niet dikwijls meer gaat zien.”

  nu heb ik maar één vraag; waarom was hilde dan zooo bang dat ze ella niet dikwijls meer zo zien?als die adoptie dan toch in orde was!!!!!
  hmmmmmm,dat ruikt hier meer naar het effen van een come back pad voor iemand!!!!!!!!

  ik kon nu pas reageren,ik moest eerst bij kapper om dat blad.ik ben niet echt voor bladeren die geen inhoud hebben! dit is weer een bewijs!

 6. ik heb het net ff opgezocht!
  de story heeft dit echt geschreven.niet te doen!
  amai amai amai,wat ne kemel!!!!!!!!!!!!!!

  is gewoon hilaris

 7. Komt er dan niemand op het idee dat de ANTIDEPRESSIVA haar waarschijnlijk tot deze daad heeft laten komen?!

  Er zijn hele registers bekend waar het gebruik van anti-depressiva leidt tot extreme uitbarstingen van geweldadigheid, waaronder suicide.
  Het staat zelfs op de bijsluiter.

  Ze zal in een vreselijk moeilijke periode hebben gezeten, maar als ik haar geschiedenis en uitspraken lees is ze niet het typ dat zomaar een eind aan haar leven gaat maken.
  Hoe pijnlijk alles voor haar ook hadden mogen zijn, hoe diep haar identiteitscrisis of wat dan ook. Ze leek mij sterk genoeg die te overkomen.

  Maar het gebruik van Antidepressiva kan door de bijwerkingen enorm gevaarlijk zijn, daar staat niemand bij stil. Een pilletje dat je hele wezen dempt, niet meer willen eten, van de kaart zijn, compulsieve gedachtengangen en waanideen lijden heel vaak tot deze extreme daden.

  Niemand die het begrijpt, en heel de omgeving ,met stomheid geslagen. “Dat hadden we niet achter haar gezocht….”
  Ik denk dat ze zonder deze anti-depressiva ook zeker niet het leven was uit gestapt.

  Sterkte met dit verlies!
  Houd kracht en moed. Ookal woon ik niet in Belgie, het heeft me toch aangegrepen.

 8. anti depressiva, ja ! Had ze zo niet belogen en belogen geweest Yasmine, en zo niet de grond ingeboord geweest he, dan had ze nooit of nooit aan die pillen moeten beginnen, denk toch eens na ! of weet je niet hoe het voelt om jaren belogen en bedrogen te worden misschien, trouw dan niet he, laat staan dat er nog een kind komt !

 9. Ach neen,het ging niet over liegen en bedriegen,want dan is het precies weer Marianne haar schuld?en dit is al erg genoeg voor haar,ze kan er met Hilde niet meer over praten…
  Ik nam bij mijn scheiding ooit,4 weken antidepressiva en ik werd ook suicidaal,en ik heb dat spul direct afgebouwd….want ik moest mijn kids alleen opvoeden,vader moest ze niet meer hebben…Hilde had meer moeten kunnen praten ,en niemand zal ooit de ware reden vinden voor haar keuze,maar haar familie ,en Marianne hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn…steun hen en laat die mensen hun rouwproces verwerken.Laat Ella groot worden in een warme familie,met mensen die terug kunnen lachen ,en niet die zware last van schuldgevoelens blijven meezeulen…..met alle respect voor Hilde,er moet over haar verteld worden,en Ella-Lou moet weten wat een fantastische vrouw Moeke ze was….Het leven gaat verder.Vaarwel Hilde,en veel sterkte Marianne en families

 10. U denkt werkelijk dat Marianne nog over Hilde gaat vertellen, wel ik moet zeggen, u bent een zeer goedvertrouwig persoon. Ik kan je zeggen dat marianne dat niet zal doen. En een warm gezin ? Hoe kan dat nou ? Ze verwisselt van partner zoals van een paar schoenen die marianne !!

 11. Dat noem ik geen stalking hoor! Wij zijn tenminste begaan met Hilde, en al het leed dat haar jarenlang is aangedaan !
  Laat staan, dat ze er nu helaas niet meer is en dat het spel nog maar verder gaat !

  • Lies,
   ooit ga je opgroeien en volwassen worden.
   Als jij de dood van Hilde ziet als een spel dan ben je zelfs niet meer waard om op te rageren!
   Zielig!

   Koop eens een roze bril en zet hem op!
   C.

 12. ben even op facebook naar de nieuwe foto gaan kijken, en ik moet wel zeggen dat het een heel mooie foto is. maar inderdaad, als je zo ingestort bent, dan is je foto op facebook veranderen toch het laatste waar je aan denkt. dat je met je dochtertje gaat spelen, da’s nog één zaak, maar futuliteiten als facebook (en de referentie als organisator op de cdl site was ook snel weg), daar denk je dan toch niet aan !!!

  trouwens, waarom wenst iedereen marianne sterkte?? ze heeft ervoor gekozen om niet meer deel uit te maken van hilde’s leven, ze heeft haar – naar alle waarschijnlijkheid – ongelooflijk gekwetst. ze zal wel niet gewild hebben dat hilde doodging, maar haar sterkte wensen??

 13. En wat staat daarin?

 14. Ik ben het er ook mee eens dat zij zeker geen sterkte moet toegewenst worden . Ze heeft haar keer of keer bedrogen, belogen, de grond ingeboord, niks was goed voor haar.
  Ze heeft haar opzij gezet als ze nog leefde, dus waarom nu haar troosten, ze wou ze toch niet meer, ze had haar alles ontnomen wat haar lief was !
  Ze heeft haar erfenis, waar yasmine jarenlang voor gewerkt heeft.
  Hoe rot kan je zijn als mens vraag ik me af ?
  Yasmine, je bent een mooi mens, dat er een heel lelijk mens heeft uitgenomen, spijtig genoeg heb je dat maar op het laatste ontdekt .

 15. “Ze heeft haar keer of keer bedrogen, belogen, de grond ingeboord, niks was goed voor haar”

  >> oei, ik dacht dat ze haar maar 1x bedrogen had, hetgeen begin dit jaar is uitgekomen en waardoor de relatie verbroken werd ….

 16. de rest komt nog wel boven, het zou goed zijn dat het maar éénmalig was geweest, dat was misschien nog te lijmen….

 17. amai amai wat is dit allemaal.als jullie meer weten moet je misschien is kontact met de ouders van hilde opnemen.die mensen zitten met een massa vragen,en onmenselyk veel verdriet.spaar ze toch wat ze lezen dit misschien ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: