Andrew Christian vs. aussieBum

Andrew Christian

Het bekende merk aussieBum heeft het voorbije jaar de kip met het gouden ei ontdekt onder de vorm van de mannelijke push-up. Tienduizenden stuks zijn al de deur uitgevlogen naar alle kanten van de wereld. En net aan de andere kant van de oceaan heeft het Amerikaanse merk Andrew Christian al een tijdje een gelijkaardig concept in de running. Hun ondergoed is voorzien van Show-It Technology. Wij voegden de slips bij het kruis en deden een vergelijkende test.

Succesformule aussieBum

Maar eerst een kleine introductie: aussieBum begon in 2001, toen de kleine ondernemer Shawn Ashby met een lutele 12.000 euro zijn bedrijfje oprichtte. Hij deed dit uit onvrede omdat hij nergens meer de comfortabele zwenslips kon vinden waarmee hij was opgegroeid. In een kleine loft richtte hij de eerste website of en maakte zo handig gebruik van de dotcomexplosie. Vandaag is het bedrijf een miljoenenbusiness met zeer bekend clienteel… het zal je maar overkomen!

Cool kid Andrew Christian

Het verhaal van Andrew Christian begon enkele jaren eerder, in 1997, toen de jonge ontwerper de stad Los Angeles veroverde met zijn gedurfde kleding geïnspireerd door het ruwe stadsleven. Bij ons is het merk nog niet zo bekend maar je kan het bestellen via websites zoals International Jock. AC heeft ook een eigen webstore maar die handelt nog geen verzendingen naar ons Belgenlandje af, overigens wél naar al onze buurlanden!

Show me the money

Het Australische aussieBum schreef ondergoedgeschiedenis met zijn inovatieve Wonderjock, in de slip vind je een zakje waarin je je kroonjuwelen comfortabel kan placeren. Dit resulteert in de ideale ondersteuning gebaseerd op de Wonderbra, je pretpakket word een verdieping hoger gelift en staat trots te pronken onder die broek. Het vergroot als het ware de bobbel in je broek en is zeer aangenaam om naar te kijken. Bovendien is het systeem comfortabel en gemakkelijk.

Shake that moneymaker

Andrew Christian pakt het technischer iets moeilijker aan: in de slip hangt een brede rek met drie knipknoppen. Je hangt je penis mét ballen over die rek en doet de knippers zo ver mogelijk dicht, het geheel heeft iets cockringachtigs.

De rek zorgt ervoor dat alles goed gelift wordt en op zijn plaats blijft maar het comfort is beperkt doordat je eigenlijk je penis naar onder moét dragen om het effect te behouden en dat zit niet altijd even handig. De rek is ook niet echt zacht en schuurt soms een beetje.

Liever Bondi beach

Uit de test concluderen we dat we liever een Australier dan een Amerikaan aan onze billen en ons kruis hebben. Comfort, mooi zicht en kwaliteit zijn de drie belangrijkste troeven voor aussieBum. Andrew Christian brengt ons ook kwaliteitsstoffen maar weet ons niet te overtuigen met een nét te ingewikkeld systeem De originele prints en snitten behoren dan weer wél tot hun troeven.

11 Reacties

  1. […] je via het internet in Australië bestelt, moet je wel rekening houden met port- en douanekosten. Maar dat […]

  2. […] Ball Lifter: Gay Mens Underwear Andrew Christian doet het met Show-It Technology, aussieBum verkoopt Wonderjocks, en WildmanT ontwikkelde de Ball Lifter, een kruising tussen een […]

  3. […] miljard dollar per jaar waard. En dat is dankzij frisse merken als American Apparel, Ginch Gonch, Andrew Christian, aussieBum of […]

  4. […] Ball Lifter: Gay Mens Underwear Andrew Christian doet het met Show-It Technology, aussieBum verkoopt Wonderjocks, en WildmanT ontwikkelde de Ball Lifter, een kruising tussen een […]

  5. Ik heb een paar Andrew Cristian boxers besteld via http://www.rainbowmovie.com. Gratis verzending naar Belgie”.

  6. Ook het spaanse UDY heeft push-up ondergoed. Zoek eens in google op UDY Wonderman.

  7. Andrew Christian koop je ook bij http://www.bumsbest.nl.

  8. Super mooie , goed dragend. Goede pasvorm .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: