Sophie Ellis-Bextor moordt weer

Je kent haar nog van grote hits zoals Murder on the dancefloor, Get over you en Groovejet. Haar looks doen menig Amerikaans bimbosterretje verbleken en haar stem is glashelder en gezegend met een enorm sexy Brits accent. De meid is na enige tijd uit de spotlights terug met het album Trip the light fantastic.

Mixed-up Sophie

In oktober 2003 bracht ze nog wel het album Shoot from the hip uit, maar dit scoorde behalve in Groot-Brittanië nergens echt hoog. Het bracht wel de leuke single Mixed-up world voor.

Frisse pop

Trip the light fantastic scoort ondertussen al veel beter dan zijn voorganger mede dankzij de single Catch you. In dit liedje speelt ze het over-de-oren verliefde meisje die haar toekomstige overal volgt tot ze hem krijgt. Een lekker fris popdeuntje met een leuke tekst en schattige beat.

Me and my imagination

In het VK heeft ze ondertussen net een tweede single uit die al even zomers klinkt. Met Me and my imagination zet ze musicalgewijs een danspasje met blitse neonlampjes/dansers. Bij de release van die laatste single had ze wel even pech: wegens technische problemen was iTunes er niet in geslaagd om de mp3 tijdig online te zetten.

Trip the light fantastic

Het nieuwe album was in voorverkoop al goud gecertificeerd en werd volledig meegeschreven door Sophie, op de single Catch you na. Je vindt er nog leuke poppareltjes zoals The distance between us, What have we started en If you go. Sophie brengt ons een verzameling lekkere popdeuntjes met pittige teksten.

Boos op de bazen

Sophie laat wel weten dat ze het spijtig vindt dat de internationale versie van de cd minder nummers bevat dan die van het VK. Maar ze is daar contractueel aan verplicht, gelukkig zijn nog de vele downloadsites die ons voorzien van de missing music.

7,5/10

Eén reactie

  1. Mhm, die ga ik wel is checken!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: