Going out: VT aka Vrouwetongen

Limburg’s swingendste lesbokeet

Aangezien mijn loverboy in het Limburg woont, werd het tijd om eens af te zakken naar de gezelligste stad van Vlaanderen: Hasselt. Het café Vrouwentongen werd recentelijk overgenomen door een bevriend lesbokoppel. Na de her-opening besloten ze verder te feesten door een geweldig verkleed feestje te organiseren.

Relax, it ain’t Antwerp

In voetballers- en bunnyoutfit trokken we de keet binnen. Onmiddelijk valt de relaxte sfeer op. Je wordt niet vies aangestaard zoals in zovele Antwerpse etablissementen, een warme vriendelijke ontvangst daarentegen krijg je wel. De ambiance zit er duidelijk al in en, hoewel het een lesbocafé is, zit er toch aardig wat (homo) mansvolk.

Foute muziek

De muziek varieert van de stoere lesboklassiekers tot de bubblegum pop die je op een holebifuif hoort, ook absoluut foute meezingers komen aan bod. De dames hebben plannen om het café te vergroten en er een lounge-hoek aan toe te voegen. Daarnaast zou er ook een nieuw concept op zondagavond komen.

Redenen genoeg om naar Hasselt af te zakken dus. Wie het drag queen – geweld mist kan trouwens steeds terecht in de Starlight Lounge van Miss Bambi, op enkele minuten stappen van de VT. Weet je niet waarheen, de VT in de Fonteinstraat swingt elke vrijdag en zaterdag tot in de vroege uurtjes.

VT/Vrouwentongen
Fonteinstraat 2
3500 Hasselt
Open: elke vrijdag en zaterdag vanaf 21.30

2 Reacties

  1. T’is vrouwetongen !
    http://www.vrouwetongen.be

    Momenteel geheel zwart-wit 🙄 en voor nachtrijdsters.

  2. En nu is alles GRIJS 😦
    http://www.demadam.be

    Met surfen las ik ergens iets over provincie en stad.
    De provincie-stad http://www.limburg.be/eCache/INT/15/585.html
    Limburgse HolebiAdviesRaad
    holebi’s vanuit de provincie organiseren provinciale-ontmoeting te http://www.holebilimburg.be/viewtxt.asp?id=103

Plaats een reactie