Resto: De Peerdestal

Vorige vrijdag trokken we naar De Peerdestal, in hartje Antwerpen, om het Restaurant Week-menu te proberen. De serivce was vriendelijk maar deed toch iets té fabriekachtig aan, het moest snel gaan. Het voorgerecht bestond uit lekkere wildpatés met een fris slaatje en lekkere confijt erbij. Een geslaagde klassieker in een grote portie, we kregen maar liefst vijf stuks!

Smakelijke klassiekers

Een botermals stukje tournedos omringd door knapperige groentjes en frietjes vormde de hoofschotel. Zéker een van de malste stukjes rund ooit verorberd! De saus kon iets vaster, maar verder niets op aan te merken. Het rijtje klassiekers wordt afgesloten met een heerlijke appelstrüdel, een smakelijk bolletje vanille-ijs en een lekkere toef slagroom.

Goede wijn, ontspannen sfeer

Het geheel omkaderden we met een flesje Australische wijn. Een Hardy’s Nottage Hill (Cabernet en Shiraz druiven), heerlijk volle, kruidige en tongstrelende wijn. Het restaurant zelf had een warme en volkse omkadering met aan elke muur wel voorwerpen of schilderijen gelinkt aan het meest geserveerde dier.

Waardering: 7,5/10

Plaats een reactie