Wagamama

Op het eerste zicht lijkt het een Japanse versie van fastfood te zijn, maar niets blijkt minder waar te zijn… We probeerden eens de cateringsponsor van de EuroGames uit.

We worden vriendelijk onthaald en krijgen een uitgebreide kennismaking met het concept en de gang van zaken.

De kaart is overzichtelijk en ziet er belovend uit. Ikzelf nam de chicken chilli men (dikke witte noodles met kip, groene paprika en courgette in een chilli-saus) met de duck gyoza (gefrituurde dumplings gevuld met eend en prei). Mijn tafelgenoot nuttigde de Yaki Udon (gebakken noodles met kip, taugé, Japanse viskoekjes, prei, shi-take, garnalen en parika) en de Ebi Gyoza (de veggie dumplings)

Beide gerechten werden zeer netjes opgediend in een portie die ruim voldoende was. Op een pezig stukje kip na was het zéér een aangename ontdekking en een goede fusie van smaken. We sloten af met de bavarois van groene thee en de bananen in broodkruimels, vanillesaus en groen ijs. Beiden zeer speciale combinaties die uitstekend smaakten.

De atmosfeer was zeer gemoedelijk en relaxed. De lichtkeuze en inrichting waren conceptueel goed aangepakt en nodigen uit om nog even te blijven zitten. Hoewel naarmate het drukker werd, het moeilijker was om elkaar te verstaan.

Het valt wel op dat het voornamelijk hippe twintigers zijn die de zaak binnentreden. De bediening was zeer vriendelijk en oplettend, op geen enkel moment opdringerig. Bij Wagamama weten ze hun waar goed te presenteren.

Budget: €20 – €25 (hoofdgerecht, bijgerecht en dessert)

Score: 3 op 5

3 Reacties

  1. […] favorite “grab-a-bite”: Mmmm, lekker, snel en goedkoop eten in Antwerpen? Wagamama, of […]

  2. […] Omdat we geen zin hadden in Wagamama en geen tijd voor Taloorkes, kozen we voor Vapiano, op de Groenplaats in Antwerpen. Kwalitatieve en […]

  3. […] we uiteraard niet gastronomisch maar ‘eerlijk’ gegeten. Een mooi alternatief voor Wagamama en de Sushi in hetzelfde complex. Pita Pan vind je waar vroeger het Wittekerke Café […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: