Gratis Holebipas

WJNH (Wel Jong Niet Hetero) deelt 200 gratis Holebipassen uit! Wie snel is surft naar www.holebipas.be en vraagt zijn kaart aan, om hem gratis te krijgen vul je bij actiecode ‘WJNH’ in. De eerste honder gelukzakken krijgen ook nog eens een duoticket van NaviGAYtion gratis! De pas kost normaal 10 euro en geeft je korting op holebifuiven, in winkels en in discotheken.

Gratis naar Red & Blue

Een van de opmerkelijkste voordelen is dat je met de pas sinds kort altijd gratis toegang krijgt in de Red&Blue op zaterdag. Een niet onaardig voordeel voor een kaartje van 10 euro. Ook bij andere discotheken zoals La Démence en evenementen als Love Everyone krijg je korting op de toegangsprijs.

Need undies?

Je ondergoed kwijtgespeeld in La Démence of bij die jongen van gisterennacht? In ondergoedwalhala’s ‘De onderkant’ en ‘Towers men’ krijg je 10% discount. En daar houd het niet op: ook de leder- en andere nichten worden niet vergeten! Dildo op latex outfitje nodig: bij Toys For Boys krijg je ook 10% korting. Bekijk alle voordelen hier en bedankt WJNH!

Eén reactie

  1. Is dat zo gratis als dat zizo-magazine naar alle bibliotheken wordt verstuurd?

    Van alle tijden, in alle culturen : wereldgeschiedenis van de homoseksualiteit
    Auteur Aldrich, Robert [Redacteur]
    http://www.mew.cipal.be/desktop/desktopmaas/core/index.phtml?language=&euser=&session=&service=&robot=&deskservice=desktop&desktop=desktopmaas&workstation=&extra=
    🙂
    http://www.mew.cipal.be/desktop/desktopmaas/core/index.phtml?language=&euser=&session=&service=&robot=&deskservice=desktop&desktop=desktopmaas&workstation=&extra=
    😥

    en nu niet denken dat je ’t in de standaard ofzo kunt krijgen 😕

    en ’t je laten toesturen zal zeker diversiteit in licht brengen 😡

Plaats een reactie